Huawei Scale 3, elegant white

Új
11.391 Ft
10.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Futárral a kézbesítés 9.21.2021
Termék kódja: 419483

Huawei

LEÍRÁS: Huawei Scale 3, elegant white [55026228]

A Huawei Scale 3 szobai mérleg fehér kivitelben képes rögtön 11 adat mérésére és rögzítésére az Ön testéről. Wifi és Bluetooth segítségével könnyedén összekapcsolhatja okostelefonjával, és minden méréskor minden adat mentésre kerül a memóriába és a cloud-ba. Semmit sem kell felírnia, vagy számolnia, a mérleg mindent elvégez Ön helyett.

Miért válasszam a Huawei szobai mérleget?

 • Tudj meg többet
  A HUAWEI Scale 3 személyes mérleg segítségével 11 testmutatóval teljes körűen megismerheti fizikai állapotát. További részletek megtekintésével az edzéseinket alakítani tudjuk az eredmény optimalizálása érdekében.
 • Fogyás
  Ugyanabban a tömegben a zsír körülbelül háromszor nagyobb, mint az izom. Ezért a magasabb testzsírszinttel rendelkező emberek nagyobbak. Eközben a vázizmok alacsony gyakorisága a fogyást is megnehezíti. A HUAWEI Scale 3 segítségével kövesse nyomon testzsírszintjét és szerezzen vázizomzat-besorolást.
 • A testösszetétel részletes elemzése
  A Huawei Health használatával az Ön kényelme érdekében részletes testösszetétel-elemzés készül. A tudományos elemzések alapján az alkalmazás útmutatást is nyújt Önnek a jobb eredmények eléréséhez.
 • Kövesse az edzés útját
  A HUAWEI Scale 3 segít minden lépést követni a fitnesz siker felé. A frissülő napló tájékoztatja az edzés hatásáról. Ennek megfelelően beállíthatja az edzésrendjét, és beállíthatja a zsírégetési tervet.
 • A kettős kapcsolatnak köszönhetően sokkal könnyebb
  A nagyobb kényelem érdekében csatlakoztassa a HUAWEI Scale 3-at mind a Wi-Fi-hez, mind a Bluetooth-hoz. Miután csatlakozott egy Wi-Fi hálózathoz, az alkalmazás megnyitása nélkül megmérheti a súlyát. A korábbi adatok alapján intelligensen képes azonosítani a családtagokat. A teljes adatlap automatikusan feltöltődik a felhőbe, és elküldi a kapcsolódó fiókoknak, így bármikor és bárhol megtekintheti a telefonján.
 • Vendég mód
  Az okos mérleged megosztható egy vendéggel is. Nyisd meg a Huawei Health alkalmazást, írd be a vendégek információit, és a mérleg készen áll. A vendég mód védi a vendégek adatait is, amelyeket a mérés befejeztével töröl.
 • Átgondolt tervezés és gyakorlati tapasztalat a Huawei részéről
  Az edzett üvegpanellel és tiszta fehér megjelenéssel a HUAWEI Scale 3 kellemes dizájnnal bír. A több ezer tesztnek köszönhetően a mérőlap elrendezése különböző korosztályoknak megfelelő volt, és a 3,5 mm-es kis léptékű lábak és a csúszásgátló szilikon gumi párnák lehetővé teszik az otthon összes felületen történő folyamatos mérést is.

Technikai specifikáció

Elemek üzemideje: 6 hónap @ 3 mérés naponta
Kijelző: igen, LED
Elemek: 4x 1.5V AAA
Anyag: Üveg és ABS műanyag
Rozmery: 300 × 300 × 23.6 mm
Mérleg súlya: 1.57 kg
Wi-Fi: igen, IEEE 802.11 b/g/n, 2.4 GHz
Bluetooth: igen, v5.0 s BLE
Kompatibilitás: Android 5.0 és újabb, iOS 9.0 és újabb

Csomag tartalma:

 • Huawei szobai mérleg
Huawei Scale 3, elegant white
katalógusba hozzáadva: 2021.03.01.

Vélemények: Huawei Scale 3, elegant white

Nincs vélemény a termékről.