Huawei Watch GT3 42mm, gold, C osztály – használt, 12 hónap garancia

40.390 Ft
35.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 473624
Huawei

Huawei Watch GT3 42mm, gold, C osztály – használt, 12 hónap garancia

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
az árukat megvásárolták, működőképesek és tesztelték az árun látható kopásnyomok vannak - C osztály a készüléken több karc és karc lehet az eszköz nincs blokkolva a Szlovák Köztársaság üzemeltetői számára 12 hónap garancia csomag tartalma: készülék, kábel a csomag nem tartalmazhat eredeti tartozékokat előfordulhat, hogy a készülék nem tartalmazza az eredeti akkumulátort


Új termék leírása:

A Huawei Watch GT3 elegáns 42 mm-es óralapja igazi mestermunka. Megfogja a fényt a 3D ívelt üvegen, és a víz felszínére emlékeztető lágy ragyogást kölcsönöz neki. Gyakorlatilag illeszkedik a kézhez az áramvonalas, magasfényű felületű test kialakításának köszönhetően, amely kifinomult pántokkal is rendelkezik a modern és kifinomult megjelenés érdekében.

Miért válasszam a Huawei Watch GT3 órát?

  • Bármi, ami eszedbe jut
    Szerezd meg a stílusodnak megfelelő megjelenést. Válasszon az űr, a sport, a minimalista dizájn vagy több ezer más számlap közül, és tartsa meg őket a Always On Display funkcióval. Keverd össze és próbáld ki a Viton bőrbarát pántok széles választékát. Elegáns borjúbőr pántok vagy elegáns milánói pántok, amelyekkel minden alkalommal kitűnhetsz.
  • Forgatható korona a nagyításhoz
    Egyszerűen forgasd el a "forgatható koronát" az alkalmazások nagyításához és kicsinyítéséhez az óralapon, és gyorsan elérheted a célfunkciót. Ráadásul a magas frissítési sebességnek köszönhetően még nedves kézzel is könnyen beállíthatod az ébresztés hangerejét és idejét.
  • A szívműködés pontos nyomon követése
    Az újonnan továbbfejlesztett pulzusszám-modul nyolc fotodiódát tartalmaz körkörös-körkörös elrendezésben, valamint két fényforrás-készletet ívelt üveglencsével kombinálva a kényelmes illeszkedés és a csökkentett külső fényinterferencia érdekében. A mesterséges intelligencia algoritmusát továbbfejlesztették, hogy hatékonyabban kiszűrje a zajos jeleket, lehetővé téve a szívfrekvencia pontos nyomon követését még megerőltető testmozgás közben is, és javítva az egészségügyi adatok, például a vér oxigéntartalmának pontosságát.
  • Kétsávos és ötrendszeres GNSS
    GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszereket támogató óra. Nagyobb teljesítményű zavarásgátló rendszert kínálnak, amely hatékonyan javítja a kültéri helymeghatározás jelerősségét és stabilitását. A testmozgás pontosan rögzíthető, és minden izzadtságcsepp számít. A kétsávos L1 és L5 jelek nagyobb jelbiztonságot és pontos helymeghatározást tesznek lehetővé.
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő és vezeték nélküli töltés
    A GT3 okosóra támogatja a vezeték nélküli töltést, így használhatja a telefonját a feltöltéshez, ha elfelejti a töltőjét, és búcsút mondhat az aggodalomnak, hogy lemerül. Teljes feltöltéssel a GT3 42mm akár 7 napig is kitart, így készen áll arra, hogy nyomon kövesse minden edzését, és ne hagyjon ki egyetlen egészségügyi diétás ellenőrzést sem.
  • Számítson a váratlanra
    Az óra minden nap megmutatja a napfelkelte és napnyugta idejét, támogatja a hold különböző fázisainak megjelenítését, és valós időben tájékoztat az árapály-változásokról. A beépített barométer figyeli az aktuális légnyomást, és figyelmezteti Önt, ha változások következnek be a szélsőséges időjárási körülmények kialakulása előtt, így egy extra védőeszközt ad a szabadtéri kalandokhoz.
  • Az Ön személyes AI futóedzője
    A GT3 a korábbi futási adatok alapján fel tudja mérni az Ön atlétikai képességeit, és tudományos és professzionális futástervet készít a mindennapi futáshoz vagy a versenyfelkészüléshez, akár kezdő, akár haladó futóról van szó. Az edzési ciklus során az edzésprogram automatikusan és időszakosan beállítható az aktuális pálya előrehaladása és az adatok visszajelzése alapján, így javíthatja az edzés hatékonyságát és könnyedén elérheti a futási célokat.
  • Képezd magad és válj profivá
    A megfigyelési mutatók, például a tempó, a pulzusszám és a futási távolság alapján az óra intelligensen értékeli a futási indexet, az edzési terhelést, a helyreállítási szintet, és szakmai tanácsokat ad a javuláshoz, hogy jobban megtervezze az edzés intenzitását és idejét a minőség javítása érdekében.
  • Visszafelé navigálás
    A precíz offline navigációval egy visszaútvonal funkciót kínál, amely visszavezeti Önt, ha letért az útvonalról. Mint egy tapasztalt idegenvezető, hangutasításokat ad a becsült érkezési időre, a hátralévő távolságra és az ajánlott útvonalakra vonatkozóan, amikor új úti célokat fedez fel. Amikor az edzés befejeződött, automatikusan elmenti az edzés útvonalát a Huawei Health alkalmazásban, így megoszthatja azt, és meghívhatja barátait, hogy csatlakozzanak hozzá.
  • Játszd a kedvenceidet
    Több mint 100 sportmód támogatása, például futás, kerékpározás, túrázás, úszás, kötélugrás és síelés. Akár megmártózik a medencében, akár csak megizzad a játszótéren, a lehető legteljesebb mértékben élvezheti az edzést. Az óra zenelejátszásra is használható, így az edzést a zenéhez igazíthatja, és kiveheti a monotonitást az edzésből.
  • Állítsa be a kritériumokat és kezdje el
    Edzés közben az óra összekapcsolható különböző sporteszközökkel és alkalmazásokkal. A pulzusszám és az óra egyéb adatai szinkronizálhatók olyan berendezésekkel, mint a futópadok, ellipszis trénerek, evezőgépek stb. Az adatok a HUAWEI Health alkalmazáson keresztül szinkronizálhatók harmadik féltől származó alkalmazásokkal, így valós időben értékelheti és módosíthatja az edzéseket.
  • Egész napos SpO2 monitorozás
    A vér oxigéntelítettsége az egyik fontos létfontosságú funkció, amely tükrözheti a szervezet oxigénellátását. A GT3 automatikusan biztosítja a 24 órás SpO2 szint érzékelését, akár dolgozik, akár sportol, akár alszik, gondosan védi egészségét egész nap.
  • Jobb szokások, jobb fittség
    Ideje felkelni, vizet inni és edzeni - az óra napi célokat állít be, és átgondolt emlékeztetőket kínál, hogy segítsen az egészséges szokások kialakításában. Hozzon létre egy következetes alvási ütemtervet, és kezdjen minden napot korán és energikusan. Ha fáradtnak érzed magad, állj fel, sétálj egyet, lélegezz friss levegőt, és folytasd a gyümölcsöző napodat, bármi áron.
  • Sokoldalú és folyamatos gondozás
    Az óra képes nyomon követni az alvásodat, hogy segítsen kialakítani az alvási mintát, figyeli a pulzusszámodat, szabályozza a légzésedet és oldja a feszültséget, ha stresszes vagy. Emellett rögzítik a nő menstruációs ciklusát és testi állapotát, hogy az elme ellazulhasson, pihenhessen és továbbra is élvezhesse az életet.
  • Hívás órán keresztül
    Csatlakoztassa a GT3-at okostelefonjához Bluetooth-on keresztül. És aztán, akár a szabadban edz, akár házimunkát végez, vagy főz, élvezze a hívások fogadásának és elutasításának kényelmét az óráján.
  • Segítő kéz
    Vegye át az irányítást a csuklója felett. A HUAWEI Assistant - TODAY az időjárás és egyéb információk gyors eléréséhez jobbra csúsztatással érhető el. További funkciókkal, mint például sport üzemmódok, keresés és riasztás, még több kényelmet élvezhet.
  • További funkciók felfedezése
    A HUAWEI AppGallery for Watch számos letölthető alkalmazást és egyéb kiemelkedő funkciót kínál az Ön számára.

Technikai specifikáció

Kijelző
Méret: 1.32"
Felbontás: 466 x 466px @ 356ppi
Technológia: AMOLED
Védelem: nincs megadva
Test
Test méretei: 42,3 x 42,3 x 10 mm
Test súlya: 35 g
Test anyaga: rozsdamentes acél + Zafír lencse a pulzusméréshez
Hátsó borítás: műanyag
Szíj szélessége: 20 mm
Szíj hossza: 130 - 190 mm
Szíj anyaga: fém
Memória
Belső memória: 4 GB
Adat
Bluetooth: 5.2, BLE, BR, EDR
GPS: igen, dual-band A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
NFC: nem
További szenzorok: accelerometer
gyroscop
geomágneses szenzor
optikai pulzusmérő szenzor
hőmérséklet-érzékelő
barométer
Akkumulátor
Üzemidő: 7 nap átlagos felhasználással
4 nap intenzív felhasználással
Kapacitás: 292 mAh
Vezeték nélküli töltés: igen
Egyéb
Mikrofon: igen
Hangszóró: igen
Fokozott ellenállás: 5ATM
Kompatibilitás: HarmonyOS 2 és újabb
Android 6.0 és újabb
iOS 9.0 és újabb

Csomag tartalma:

  • óra
  • töltődokk
  • dokumentáció

Termékvideó


Értékelések Huawei Watch GT3 42mm, gold, C osztály – használt, 12 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.