Huawei Watch Fit, sakura pink

ÚJ TERMÉK
45.339 Ft
43.790 Ft
Bruttó ár
Bontott
27.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Futárral a kézbesítés 10.29.2021
Termék kódja: 411399

Huawei
Új termék (bontott csomagolás)
Minden termék 100% működőképes és kipróbált.
27.390 Ft
Elérhetőség: átlagosan egy héten belül

LEÍRÁS: Huawei Watch Fit, sakura pink [55025876]

A gyönyörű, téglalap alakú, 1,64" AMOLED kijelzőnek és a 280x456HD felbontásnak köszönhetően a HUAWEI Watch FIT óra rendkívül éles és jól áttekinthető képet nyújt edzései során.

Miért válasszam a Huawei Watch Fit órát ?

 • Szokatlan számlap
  Az automatikus fényerő beállítása jobb megjelenítést kínál közvetlen napfényben is, és a hatféle Always-on számlapnak hála mindig stílusosak lehetünk. További számlapokat a Watch Face Store alkalmazásból tölthetünk le, vagy testreszabhatjuk úgy, hogy a mobiltelefonunkból választunk fényképet, és létrehozzuk saját számlapunk megjelenését.
 • Testreszabható kijelző
  A kijelzőt a leggyakrabban használt adatok megjelenítésével is testreszabhatjuk, mint például az időjárási adatok, pulzusszám, akkumulátor töltöttségi szintje és egyebek.
 • Hosszú üzemidő
  A hihetetlenül vékony és könnyű HUAWEI Watch FIT óra akkumulátora csupán 21 gramm súllyal bír. A duális csipkészletnek és energiatakarékos algoritmusainak hála az óra üzemideje akár a 10 napot is elérheti. A gyorstöltés technológia révén pedig rendkívül gyorsan feltölthető.
 • FIT funkciók
  Az óra tartalmaz 12 fajta animált, gyors tréninget, mint például " edzés munkahelyen", "teljes test nyújtása" vagy "hasedzés" és sok más. Összesen 44 hagyományos mozgásbemutatót tartalmaz.
 • Edzések mérése
  Pontos, valós idejű méréseket kínál az edzések során 11 professzionális sportüzemmódban beleértve a futást, úszást, és biciklizést. A további 85 fajta edzésüzemmód lehetővé teszi potenciálunk tesztelését például jógában, állóképességi edzésekben, vagy más tevékenységek során. Az óra szintén méri a pulzusszámot, az elégetett kalóriákat és az edzés időtartamát.
 • Innovatív szenzorok
  A beépített GPS szenzor, az 5ATM vízállóság, pulzusszámmérés és a további innovatív szenzorai teszik a HUAWEI Watch FIT órát alkalmassá mindenféle edzésmódhoz.
 • Edzések kiértékelése
  Edzéseit fejlesztheti hála a remek valós idejű edzés kiértékelőnek, a haladás kiértékelőnek és minden segédeszköznek, amely biztosítja a professzionális útmutatást. Az óra képes érzékelni az edzés kezdetét, felismerni annak típusát és figyelmeztetni Önt annak teljesítéséről. Az óra az edzés teljes folyamatát rögzítik, és a végeztével részletes statisztikákat tekinthetünk meg arról a HUAWEI egészség alkalmazásában.
 • Kevesebb ülés
  Az ülőmunkát végző felhasználók bizonyára értékelni fogják az óra értesítéseit, hogy már itt az ideje kicsit felállni és mozogni.
 • Értesítések
  Bejövő SMS üzenet, bejövő hívás értesítése, és a naptárban bejegyzett eseményekre vonatkozó értesítések biztosítják, hogy a nap folyamán ne feledkezzen meg a fontosabb dolgokról.
 • Különböző funkciók
  Az okosóra segítségével könnyebben tudja kezelni a zenelejátszót, a fényképkészítést távolról, az elveszett telefon keresését, és a hagyományos funkciókat is jobban kihasználhatja úgy, mint az időjárást, ébresztőt, időzítőt, lámpát és egyebeket.
 • HUAWEI TruSeen technológia
  A pulzusszám mérésére szolgáló HUAWEI TruSeen 4.0 technológiának köszönhetően az óra képes pontosan figyelni a szívritmust nem csak a nap folyamán, hanem éjjel is.

Technikai specifikáció

Kijelző
Méret: 1,64"
Típus: AMOLED
Érintőkijelző: Igen
Konnektivitás
Bluetooth: 5.0 + BLE
Egyéb
Pulzusszámmérő: Igen
Mozgás szenzor: Igen
Vízállóság: 5ATM
Funkciók: lépésszámláló
ébresztő
értesítések (rezgések)
alvásfigyelés
"keresd meg az okostelefonom"
Akkumulátor: 180 mAh
Üzemidő: akár 10 napí
Méretek: 46 x 30 x 10.7 mm
Súly: 21 g
Kompatibilitás: iOS 9.0 vagy újabb
Android 5.0 vagy újabb

Csomag tartalma:

 • HUAWEI Watch FIT
 • dokumentáció

Termék video

Huawei Watch Fit, sakura pink
katalógusba hozzáadva: 2020.09.17.

Vélemények: Huawei Watch Fit, sakura pink

Nincs vélemény a termékről.