Human: Fall Flat (Anniversary Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - PS4Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - PS5Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - XBOX ONEHuman: Fall Flat (Anniversary Edition) - NSW
Bruttó ár
12.990 Ft
Nettó ár: 10.228 Ft
 
Termék kódja: 436208
EN szinkron

Human: Fall Flat (Anniversary Edition) [Xbox Series X|S]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Human: Fall Flat egy lélegzetelállító akciójáték, amely lebegő szigeteken játszódik egy álomvilágban. Minden szint más környezetben működik, a nagy tündérektől a várakon és az azték romokon át a hófödte hegyekig, a titokzatos éjszakai világokig és az ipari övezetekig. Számos lehetséges útvonal van minden szinten, és a különböző rejtvények jutalmat biztosítanak a felfedezéshez. Persze az emberi tökéletlen mozdulatok megnehezítik az egészet, akár ugrálsz, mászol, lengetsz, nagyon könnyen rossz vége is lehet ... bár kétségkívül még nevetséges is. Függetlenül attól, hogy személye lecsúszik a kötélről, rosszul ítéli meg a platformot, vagy ha egy barátja leveri egy szikláról, nem kell aggódnia miatta: csak visszaesik az álomba, és újra megpróbálhatja. Human: Fall Flat játszhat egyedül, helyi együttműködésekben (2 játékos osztott képernyőn), vagy akár 8 játékos játszhat együtt online a maximális szórakozás érdekében. Több ember, több káosz. A többjátékos, úttörő játékmód biztosítja a játékosok nevetését. Segítségre van szüksége egy szikla katapultra történő betöltéséhez vagy a fal töréséhez? Az online multiplayer teljesen megváltoztatja a játék karakterét. Az ember csak a tiéd. Testreszabhatja megjelenését: válasszon ruhát neki - építő, szakács, csillagász, nindzsa, ejtőernyős vagy bányász? Válassza ki a fejét, felső és alsó testét, és őrüljön meg a színektől. Az Anniversary Edition az összes kiadott játékfrissítés kombinációját kínálja.

Értékelések Human: Fall Flat (Anniversary Edition)

Nincs vélemény a termékről.