Hunting Simulator 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Hunting Simulator 2 - PC DVDHunting Simulator 2 - PS4Hunting Simulator 2 - PS5Hunting Simulator 2 - Xbox Series X|SHunting Simulator 2 - NSW
Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 408008
NACONEN szinkron

Hunting Simulator 2 [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A szezon nyitva van! Egy magával ragadó természeti környezetben válasszon felszerelést a legjobb hivatalos fegyverek és kiegészítõk közül, és kezdje el kutyájával az állati fajok széles skáláját keresni ebben a vadász szimulátorban. Fedezze fel a Colorado-síkságot, a texasi sivatagot és az európai erdõket hatalmas nyitott világokban. Kövesse nyomon a 33 állatfajt a természetes környezetben, a legjobb vadászati technikák felhasználásával. Vadítson állatokat valósághû magatartással és fejlett mesterséges intelligenciával. A vadászkutya segítségével nyomon követheti a zsákmányt. Válasszon a fajták közül, mint például a labradori retriever, a német rövidszõrû mutató és a Beagle - mindegyik kutya rendelkezik saját vadászati tulajdonságokkal. Összeszereljen felszereléseket több mint 160 fegyverbõl, kiegészítõkbõl és ruházatból a legjobb márkákból, ideértve a Browning, Winchester, Bushnell, Kryptek és Verney-Carron termékeket.

Értékelések Hunting Simulator 2

Nincs vélemény a termékről.