Hyrule Warriors: Age of Calamity [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
16.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 418011
Nintendo

Hyrule Warriors: Age of Calamity [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A történet 100 évvel a The Legend of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt játszódik. Utazz vissza Hyrule múltjába, és küzdj a királyság megsemmisítése ellen a Hyrule Warriors: Age of Calamity játékban Nintendo Switch számára! A Hyrule Warriors: Age of Calamity játék vegyíti az akciót a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játék gyönyörű országával, és új, izgalmas élményt hoz létre.
  • Ismert világ...: Figyeld meg Hyrule országát más perspektívából még azelőtt, hogy Calamity Ganon elérte volna.
  • …ismerős arcokkal: Irányítsd Linket, Zeldát és Hyrule más bajnokait, akik szembe szálltak a gonosz erőkkel!
  • Gyors küzdelem: Használj erős fegyvereket és mágikus jeleket, hogy legyőzhesd az ellenséget! Vidd magaddal barátodat a harcba a Nintendo Switch konzolon, támadjátok meg közösen Calamity Ganont csapatként. Harcoljatok vállvetve, vagy váljatok szét, hogy nagyobb területet tudjatok lefedni, teljesítsétek a célokat és győzzétek le a sötétség erőit!

  • Értékelések Hyrule Warriors: Age of Calamity [NSW] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.