IL-2 Sturmovik: Birds of Prey

SZINTÉN ELÉRHETŐ IL-2 Sturmovik: Birds of Prey - PS3
ÚJ TERMÉK
7.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 1165

1C 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: IL-2 Sturmovik: Birds of Prey [XBOX 360]

A méltán népszerű háborús repülőszimulátor legújabb része csak a konzolosok platformjain teszi tiszteletét.


 • Az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey a konzolos tábor örömét kívánja fokozni azzal, hogy eme játék csak és kizárólag az ő számukra készül. A PC-seknek nincs okuk panaszra, hiszen az előző két rész az ő repertoárjukat gazdagította, míg az Xbox és PlayStation tulajok csak búslakodhattak.

 • Az IL-2 Sturmovik sorozat következő részében választhatunk a realisztikus szimuláció és a főleg kevesebb gyakorlattal rendelkezőknek szánt Arcade mód között. A játék, mint már megszokhattuk, a második világháborúban fog játszódni, s korhű repülőkkel repkedhetünk több, mint 50 misszión át. Eljuthatunk az Egyesült Királyságba, Sztálingrádba vagy akár Berlin felett is lőhetjük az ellenséges bombázókat illetve vadászrepülőket. A repülők palettája is szines lesz, olyan légi járműveket irányíthatunk, melyeket csak megterveztek, egy példánynál többet nem készítettek belőlük. Repülőgépeinket izlésünkre szabhatjuk, úgy festhetjük és szerelhetjük fel őket, ahogy az nekünk tetszik.

 • A kidolgozottság minden részletre kiterjed, s a szárazföldi egységek segítik majd a háború megnyerését. A táj is részletgazdag, s folyamatosan láthatjuk, ahogy zajlanak a katonák által vívott harcok. A levegőben több száz repülő lesz egyszerre, melyek folyamatosan csatáznak természetesen, elvégre ez egy háború. Egy kijelzőn láthatjuk a repülőgépünk által benyelt golyók helyét, mely mindig pontos tájékoztatást nyújt. A forgalmazó itthon a Multimedia Holding zRT. lesz, akik a Cenega orosz játékfejlesztőcéggel állnak közeli kapcsolatban.

 • IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
  katalógusba hozzáadva: 03.06.2009.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: IL-2 Sturmovik: Birds of Prey

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok