IL-2 Sturmovik: Complete Edition

ÚJ TERMÉK
3199 Ft
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202421

Ubisoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: IL-2 Sturmovik: Complete Edition [PC DVD]


A csomag tartalmazza az IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles alapjátékot, az IL-2 Sturmovik: Ace Expansion Pack és a Pacific Fighters kiegészítéseket.

IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles

Az IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles a II. világháború egyik legjelentősebb légi csatáját hozza el Neked. 1941 júniusa és 1945 májusa között a Harmadik Birodalom, Magyarország, Finnország és a Szovjetunió légiereje igyekezett megszerezni a légtér feletti hatalmat. Vegyél részt a harcokban a keleti fronton a legpontosabb történelmi légi szimulátor segítségével.


 • Harcol német, magyar, szovjet és finn színekben, mint vadász- vagy mint bombázó pilóta, és teljesítsd sikerrel a kampányokat, amik végigvezetnek a háborún
 • Válassz a 89 repülhető repülőgép közül, mint pl. FW-190D-9, Me-262A-1a, He-111H6, Hurricane, La-7, P-40M, P-47D-27, stb.
 • A legpontosabb valaha készített légi szimulátor
 • A játék nehézsége egyszerűen igazítható a játékos képességeihez, legyen szó kezdőről vagy öreg profiról
 • Hálózaton akár 32 játékos is részt vehet a csatákban
  IL-2 Sturmovik: Ace Expansion Pack

  Az IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles kiegészítésében újra beülhetsz a pilótafülkébe. Amerikai, német és orosz gépeket repülhetsz a II. világháború csatáiban, a gyönyörűen kidolgozott 3D területek felett. Lehetőséget kapsz olyan gépek kipróbálására is, amik nem vettek részt a háborúban, mert csak mint prototípusok készültek el. Leginkább légi csatákban kell helytállnod, de lesznek földi célpontok elleni küldetések is. A játékosok természetesen kipróbálhatják a multiplayer módot is, amikben helyi hálózaton vagy Interneten akár 32 játékos is részt vehet.


  Pacific Fighters

  A kritikusok által is elismert IL-2 sorozat a keleti frontról az Csendes - óceán térségébe kerül. A szövetséges vadászgépek szembekerülnek a japán légierő gépeivel. Most először több brit repülőgép is bekerült a játékba az USA és Ausztrália repülőgépei mellett. Vedd célba az ellenséges hajókat, járműveket és az AI által irányított ellenséges repülőket. Újra átélheted a II. világháború legjelentősebb légi csatáit, a leghíresebb helyszíneken, mint Pearl Harbor, Guadalcanal és Iwo Jima.


 • Repülj amerikai, japán, brit és ausztrál repülőgépeken. Próbáld ki az F6F Hellcat, a japán Zero és a brit Supermarine Seafire gépeket. Ezeken kívül olyan repülhető bombázók is repülhetők, mint az Aichi D3A1 Val, G4M2 Betty, SBD Dauntless és A-10 Havoc
 • A sorozatban most először lesz lehetőséged ellenséges anyahajón landolni és onnan felszállni
 • A terjedelmes tutorialnak köszönhetően a kezdők is elkaphatják a fonalat. Szinte bármilyen nehézségi szint beállítható
 • Mint a sorozat összes darabja, a Pacific Fighters is rendkívül részletes. Intelligens AI, semmihez sem fogható sérülésmodell és realizmus ragad magával
 • 16 új pálya, amik tartalmazzák az olyan közismert helyszíneket is, mint Pearl Harbor, Guadalcanal, Midway, Okinawa, stb.
 • rengeteg támadható célpont a vasúttól kezdve a hajókig szinte minden, amik természetesen a levegőből támadhatók
 • Légy részese a masszív csatáknak a hatalmas pályákon a különféle játékmódokban és a multiplayer kampányokban.
 • IL-2 Sturmovik: Complete Edition
  katalógusba hozzáadva: 2011.11.23.
  Kapcsolódó termékek (1)

  Vélemények: IL-2 Sturmovik: Complete Edition

  Nincs vélemény a termékről.