Immortals: Fenyx Rising CZ [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 416122
Ubisoft

Immortals: Fenyx Rising CZ [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A világ sorsa veszélyben van, és te vagy az egyetlen remény az üdvösségre a görög istenek számára. Játssz Fenyx, egy szárnyas félisten szerepében, és indulj útnak, hogy megmentsd a görög isteneket egy sötét átoktól. Harcolj mitológiai szörnyekkel, csiszold legendás isteni erőidet és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját ebben az epikus csatában. Az Immortals Fenyx Rising ötvözi a dinamikus akciókat, az epikus párharcokat és a görög mitológiából ihletett történetet, friss és vicces koncepciót hozva az akciókalandok világáról. Szabadon utazhatsz egy gyönyörűen stilizált világban, és az istenek lélegzetelállító ajándékaival győzd le a rettenthetetlen mitikus szörnyeket. Tapasztald meg a történelmi történetet, az isteneket, a szörnyeket, és válj olyan legendává, amilyenné válnod kell!
  • Használd az istenek adományozott erejét: Több ajándékot is kapsz az Olümposz isteneitől - Daidalosz szárnyait, Achilles kardját, Odüsszeusz íját és még sok mást, valamint egy legendás erőt a csata megfordításához. Használd az összes ajándékot a mitikus lények legyőzéséhez, ősi rejtvények megoldásához és egy nyitott világ felfedezéséhez!
  • Szállj szembe a mitikus ellenségekkel: Győzz le olyan legendás szörnyeket, mint a küklopsz, a medúza vagy a Minotaurus, és nézz szembe Achillessel és más korrupt hősökkel..
  • Fedezd fel a varázslatos világot: Vándorolj, mássz vagy repülj végig 7 egyedülálló, mitológia által ihletett régión.


  • Értékelések Immortals: Fenyx Rising CZ [PS5] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.