Immortals: Fenyx Rising CZ

SZINTÉN ELÉRHETŐ Immortals: Fenyx Rising CZ - PS5Immortals: Fenyx Rising CZ - PS4
ÚJ TERMÉK
15.236 Ft
10.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 411629

Ubisoft12 éven aluliak számára nem ajánlottEN szinkron

LEÍRÁS: Immortals: Fenyx Rising CZ [XBOX ONE]


A világ sorsa veszélyben van, és te vagy az egyetlen remény az üdvösségre a görög istenek számára.
Játssz Fenyx, egy szárnyas félisten szerepében, és indulj útnak, hogy megmentsd a görög isteneket egy sötét átoktól. Harcolj mitológiai szörnyekkel, csiszold legendás isteni erőidet és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját ebben az epikus csatában.
Az Immortals Fenyx Rising ötvözi a dinamikus akciókat, az epikus párharcokat és a görög mitológiából ihletett történetet, friss és vicces koncepciót hozva az akciókalandok világáról. Szabadon utazhatsz egy gyönyörűen stilizált világban, és az istenek lélegzetelállító ajándékaival győzd le a rettenthetetlen mitikus szörnyeket. Tapasztald meg a történelmi történetet, az isteneket, a szörnyeket, és válj olyan legendává, amilyenné válnod kell!
 • Használd az istenek adományozott erejét: Több ajándékot is kapsz az Olümposz isteneitől - Daidalosz szárnyait, Achilles kardját, Odüsszeusz íját és még sok mást, valamint egy legendás erőt a csata megfordításához. Használd az összes ajándékot a mitikus lények legyőzéséhez, ősi rejtvények megoldásához és egy nyitott világ felfedezéséhez!
 • Szállj szembe a mitikus ellenségekkel: Győzz le olyan legendás szörnyeket, mint a küklopsz, a medúza vagy a Minotaurus, és nézz szembe Achillessel és más korrupt hősökkel..
 • Fedezd fel a varázslatos világot: Vándorolj, mássz vagy repülj végig 7 egyedülálló, mitológia által ihletett régión.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  EN szinkronCZ feliratokPL feliratok
  Immortals: Fenyx Rising CZ
  katalógusba hozzáadva: 2020.09.22.

  Vélemények: Immortals: Fenyx Rising CZ

  Nincs vélemény a termékről.