Immortals: Fenyx Rising Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Immortals: Fenyx Rising - PS4Immortals: Fenyx Rising - PS5Immortals: Fenyx Rising - XBOX ONE
Bruttó ár
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
Termék kódja: 411631
UbisoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.290 Ft-ért

Immortals: Fenyx Rising [NSW]

A világ sorsa veszélyben van, és te vagy az egyetlen remény az üdvösségre a görög istenek számára.

Játssz Fenyx, egy szárnyas félisten szerepében, és indulj útnak, hogy megmentsd a görög isteneket egy sötét átoktól. Harcolj mitológiai szörnyekkel, csiszold legendás isteni erőidet és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját ebben az epikus csatában.

Az Immortals Fenyx Rising ötvözi a dinamikus akciókat, az epikus párharcokat és a görög mitológiából ihletett történetet, friss és vicces koncepciót hozva az akciókalandok világáról. Szabadon utazhatsz egy gyönyörűen stilizált világban, és az istenek lélegzetelállító ajándékaival győzd le a rettenthetetlen mitikus szörnyeket. Tapasztald meg a történelmi történetet, az isteneket, a szörnyeket, és válj olyan legendává, amilyenné válnod kell!

  • Használd az istenek adományozott erejét: Több ajándékot is kapsz az Olümposz isteneitől - Daidalosz szárnyait, Achilles kardját, Odüsszeusz íját és még sok mást, valamint egy legendás erőt a csata megfordításához. Használd az összes ajándékot a mitikus lények legyőzéséhez, ősi rejtvények megoldásához és egy nyitott világ felfedezéséhez!
  • Szállj szembe a mitikus ellenségekkel: Győzz le olyan legendás szörnyeket, mint a küklopsz, a medúza vagy a Minotaurus, és nézz szembe Achillessel és más korrupt hősökkel..
  • Fedezd fel a varázslatos világot: Vándorolj, mássz vagy repülj végig 7 egyedülálló, mitológia által ihletett régión.



  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronCZ feliratokPL feliratok

    Értékelések Immortals: Fenyx Rising

    Nincs vélemény a termékről.