inFamous Collection

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 207192

Sony 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: inFamous Collection [PS3]


A csomag tartalmazza az inFamous és az inFamous 2 játékokat, illetve az inFamous: Festival of Blood és egyéb bonusz tartalmakat.

inFamous

Hatalmas robbanás tett a földdel egyenlővé hat lakótömböt Empire Cityben. A kráter közepén egyetlen ember áll, akinek csodával határos módon semmi baja és aki hihetetlen erővel van megáldva.

Légy tanúja, mi történik, ha egy átlagos ember szuper képességekre tesz szert. Bosszút fogsz állni, vagy az ártatlanokat fogod védelmezni? Vagy egy kicsit mindkettőt? Ezek azok a helyzetek, amikkel a játék során szembe kell majd nézned ebben a lüktető, tökéletesen interaktív városban. A városban, ahol a tetteid reakciók lavináját indítják el és befolyással vannak mind a lakosokra és mind az őket körülvevő környezetre.

Az infamousben lehetőséget kapsz a szálak kibogozására, a siker élvezetére és a szörnyű ellenfelekkel való harcokra.


 • A játékban minden épületre, villanyoszlopra és toronyra felmászhatsz
 • Emberekkel teli, élő város
 • Cole, a főhős saját otthonnal rendelkezik, ahova hazatérhet, de nem biztos benne, hogy teljes biztonságban van
 • Természetfeletti erők három fő csoportja: tisztán támadó (két féle villám), elektrokinetikus és heroikus
 • A jó és a rossz kiegyensúlyozásának érdekében eldöntheted, hogy az ellenfeled csak megbénítod, vagy megölöd
 • A járókelők viselkedését nagymértékben befolyásolják a körülöttük zajló események
 • Extrém erős robbanások, amiket bullet - time hatás követ
  inFamous 2

  Az akciójáték folytatása, amelyben a főhős különleges képességekkel rendelkezik. A játék egy teljesen új városban – New Maraisban – játszódik. New Marais New Orleans alapján készült, ezért előfordulhat, hogy ismerős épületekkel fogsz találkozni a játékban.

  A játék elején Cole, a főhős éppen olyan erős, mint az első rész végén. Bár egyes képességeit elvesztette, de helyettük újakat is kapott. Az elektromos képességek mellett Cole ezúttal megtanulja kihasználni a jeget is. A játék folyamán a képességek továbbfejleszthetők. A karma ezúttal sem hiányzik a játékból. Figyeli a játék során hozott döntéseidet, és azok alapján határozza meg a végkimenetelt.


  inFamous: Festival of Blood

  Az inFamous: Festival of Blood egy teljesen új singleplayer játék, ami a PSN - ről tölthető le. Vámpírok lepik el New Marais városát, és Cole McGrath szuperhőst is megharapják. Ahhoz, hogy megmenthesse a lelkét és a várost meg kell ölnie a fő vámpírt. Nincs azonban sok ideje. Csak egyetlen éjszakája.

  A Festival of Blood új tartalmat, új környezetet, új karaktereket kínál, és megmutatja az inFamous sötétebb oldalát is.


 • inFamous Collection - PS3
  Értékelve 10 az 5-ből 1 értékelés alapján
  inFamous Collection
  katalógusba hozzáadva: 2012.08.08.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: inFamous Collection

  od Makray Zsolt 5 az 5 csillagból! 22.06.2013
  A termékleírásban elfelejtették megemlíteni, hogy a termék részét képező, a Festival of Blood és egyéb extra tartalmak letöltését lehetővé tévő voucher érvényessége már 2013. március 31-ével lejárt. Bár a két játékot így még mindig olcsóbb volt megvenni, mint külön-külön, mégis úgy érzem, megtévesztés áldozata lettem, mert emiatt most fizethetek külön a letölthető DLC-kért.
  SuperGamer.hu:
  Tudomásunk szerint - a beszállítótól kapott információk alapján - sajtóhibáról van szó. A kód 2014 márciusáig kell érvényes legyen. Ha mégsem, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot emailben az uzlet@supergamer.hu címen. Arra felhívom a figyelmét, hogy amerikai felhasználói fiók alatt lehet aktiválni a tartalmat.
  Üdvözlettel, Tóth Károly
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok