Injustice: Gods Among Us Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Injustice: Gods Among Us - PS3
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 211827
WarnerEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.090 Ft-ért

Injustice: Gods Among Us [XBOX 360]

Mi történik ha a legnagyobb hősök válnak a legnagyobb ránk leselkedő veszéllyé? Az Injustice: Gods Among Us egy bátor, új videojáték sorozat, ami mély és eredeti történettel mutatja be a közkedvelt DC Comics hősöket - Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Harley Quinn, Solomon Grundy, stb. A játék története egy olyan világban játszódik, amiben a jó és a rossz közötti határvonal elmosódik.

Az Injustice: Gods Among Us izgalmas történettel ötvözi a klasszikus árkád stílust, aminek alapját a DC Comics népszerű szereplői képezik. A hősök egymással szembekerülnek a játék során, ami garancia a remek akcióra és a szórakozásra, minden korosztály számára. Több mint 20 hős és gonosztevő vár Rád a játékban, mindegyik egyedi harcstílussal és képességekkel, ami még izgalmasabbá teszi a singleplayer kampányt és a multiplayer meccseket.

  • Különleges, egyedi harci játék, amiben az izgalmas történet által egymással szembekerülnek a DC Comics hősei és gazemberei
  • Több mint 20 játszható karakter - Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Nightwing, Catwoman, Cyborg, Harley Quinn, Solomon Grundy, stb.
  • A szereplők mitológiáján alapuló arénák
  • Online és offline multiplayer




  • Értékelések Injustice: Gods Among Us

    Nincs vélemény a termékről.