Injustice: Gods Among Us

SZINTÉN ELÉRHETŐ Injustice: Gods Among Us - XBOX 360Injustice: Gods Among Us - Wii U
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2018.03.01. (3 szabad darab) [?]
Termék kódja: 211829

Warner 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Injustice: Gods Among Us [PS3]


Mi történik ha a legnagyobb hősök válnak a legnagyobb ránk leselkedő veszéllyé? Az Injustice: Gods Among Us egy bátor, új videojáték sorozat, ami mély és eredeti történettel mutatja be a közkedvelt DC Comics hősöket - Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Harley Quinn, Solomon Grundy, stb. A játék története egy olyan világban játszódik, amiben a jó és a rossz közötti határvonal elmosódik.

Az Injustice: Gods Among Us izgalmas történettel ötvözi a klasszikus árkád stílust, aminek alapját a DC Comics népszerű szereplői képezik. A hősök egymással szembekerülnek a játék során, ami garancia a remek akcióra és a szórakozásra, minden korosztály számára. Több mint 20 hős és gonosztevő vár Rád a játékban, mindegyik egyedi harcstílussal és képességekkel, ami még izgalmasabbá teszi a singleplayer kampányt és a multiplayer meccseket.


 • Különleges, egyedi harci játék, amiben az izgalmas történet által egymással szembekerülnek a DC Comics hősei és gazemberei
 • Több mint 20 játszható karakter - Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Nightwing, Catwoman, Cyborg, Harley Quinn, Solomon Grundy, stb.
 • A szereplők mitológiáján alapuló arénák
 • Online és offline multiplayer

 • Injustice: Gods Among Us
  katalógusba hozzáadva: 2013.04.18.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Injustice: Gods Among Us

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok