Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition) - XBOX 360Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition) - PS3Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition) - PC DVD
ÚJ TERMÉK
9599 Ft
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 1.25.
Termék kódja: 223877

Utolsó frissítés időpontja: 2019.1.23. 21:45
Warner 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition) [PS4]


Mi történik ha a legnagyobb hősök válnak a legnagyobb ránk leselkedő veszéllyé? Az Injustice: Gods Among Us egy bátor, új videojáték sorozat, ami mély és eredeti történettel mutatja be a közkedvelt DC Comics hősöket - Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Harley Quinn, Solomon Grundy, stb. A játék története egy olyan világban játszódik, amiben a jó és a rossz közötti határvonal elmosódik.

Az Injustice: Gods Among Us izgalmas történettel ötvözi a klasszikus árkád stílust, aminek alapját a DC Comics népszerű szereplői képezik. A hősök egymással szembekerülnek a játék során, ami garancia a remek akcióra és a szórakozásra, minden korosztály számára. Több mint 20 hős és gonosztevő vár Rád a játékban, mindegyik egyedi harcstílussal és képességekkel, ami még izgalmasabbá teszi a singleplayer kampányt és a multiplayer meccseket.


 • Különleges, egyedi harci játék, amiben az izgalmas történet által egymással szembekerülnek a DC Comics hősei és gazemberei
 • Több mint 20 játszható karakter - Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Nightwing, Catwoman, Cyborg, Harley Quinn, Solomon Grundy, stb.
 • A szereplők mitológiáján alapuló arénák
 • Online és offline multiplayer
  Az Ultimate Edition tartalma:

 • Alternatív kosztümök (DLC és unlockolható), amik jelentős része - kivéve az iOS kosztümöket - azonnal elérhető
 • Minden S.T.A.R. Labs Missions DLC és a Zombie Mode

 • Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2013.11.26.

  Vélemények: Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition)

  Nincs vélemény a termékről.