iPega 4012 vezeték nélküli vezérlő PS4/PS3/iOS/Android/Windows, black/red

Bruttó ár
17.090 Ft
Nettó ár: 13.457 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 418601
iPega

iPega 4012 vezeték nélküli vezérlő PS4/PS3/iOS/Android/Windows, black/red [PG-P4012A]

iPega játékvezérlő, amely kompatibilis a PS5 (*csak PS4 játékok támogatása) | PS4 | PS3 konzolokkal, a DualShock generációra feltűnően emlékeztető kialakítással bír, amely PC-hez (kábel) vagy mobiltelefonhoz (Bluetooth) is csatlakoztatható. Ezen kívül MediaTek processzoros készülékekhez is alkalmas.

A termékről

  • Átgondolt dizájn
    Vezérlő, feltűnően hasonlít a DualShockhoz. Kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiával van felszerelve. BT 2.1 + EDR interfésszel (ugyanúgy, mint a Dualshock 4), LED-es akkumulátorjelzővel és a szükséges érzékelőkkel rendelkezik.
  • Gazdag felszereltség
    Az iPega P4012 vezérlő két erős motorral rendelkezik a fogantyúkban, amelyek biztosítják a vibrációt. 3D gyorsulásérzékelővel és giroszkópos érzékelővel is rendelkezik hattengelyes indukciós funkcióval.
  • Gazdag hang
    Beépített hangszóróval is rendelkezik a Playstation 4/5 támogatott játékokhoz, valamint egy 3,5 mm jack csatlakozóval a headset vagy fülhallgató csatlakoztatásához.
  • Érintőfelület
    A kontroller közepén egy kétpontos kapacitív érintőpanel található, amely Playstation 4/5 konzolokon teljes mértékben támogatott.
  • Széleskörű támogatás
    A vezérlő különféle platformokat támogat: Playstation 5, Playstation 4, Playstation 3, Android, iOS eszközök és Windows PC.
  • Bluetooth interfész
    A nagy teljesítményű bluetooth a 2.1 -es verzióban, amely akár 8 m-es megszakítás nélküli jel hatótávolsággal rendelkezik, anélkül, hogy zavarná a többi eszköz jelét, gondoskodik a vezeték nélküli átvitelről megszakítás vagy bosszantó szaggatás nélkül.
  • Minőségi anyagokból készült
    A kontroller gyártása során csak kiváló minőségű anyagokat használtak fel, amelyek hosszú és kényelmes játékot biztosítanak. A vezérlő tökéletesen illeszkedik, nem nyikorog, és csúszásgátló textúrával van bevonva a jobb fogás érdekében.

Technikai specifikáció

Kapcsolódás
Eszköztámogatás:Playstation 5 (*csak PS4 játékok támogatása)
Playstation 4
Playstation 4 Slim
Playstation 4 Pro
Playstation 3
Andriod 10.0
iOS 13.0
PC (Windows)

Bluetooth:
BT 2.1
EDR
Tápellátás
Feszültség:DC3.7V/ <30mA
Akku kapacitása:380 mAh
Átlagos üzemidő:akár 15 óra
Csatlakozó:USB-C
Funkciók
Programozható gombok:igen, 4 a hátsó oldalon
Dupla vibráció:igen
3D gyorsítás:igen
Giroszkóp:igen
Touchpad:igen
Hangszóró:igen
3,5 mm jack:igen
Méretek
Méretek:nincs megadva
Kompatibilis játékok mobil eszközökön
Android:Fortnite, World of tanks Blitz, Grand Theft auto, Need for Speed Most Wanted, Asphalt 9, Minecraft, Fifa 19, EA Sports UFC, Brothers in Arms, Angry Birds, Slither.io, Mario Cart Tour, és egyéb
iOS:Fortnite, Arena of Valor, Creative Destruction, Darkness Rises, Guns of Boom, LifeAfter, Rules of Survival, Lineage 2: Revolution, AxE: Alliance vs Empire, NBA 2K, Typoman Mobile, Real boxing 2 Rocky, Call of Duty Mobile és egyéb
egyéb:a játékok listáját a gyártó biztosítja, és a játékfrissítéstől vagy a készülék operációs rendszerétől függően eltérő lehet

Csomag tartalma:

  • Játékvezérlő
  • Tápkábel
  • Felhasználói kézikönyv

Értékelések iPega 4012 vezeték nélküli vezérlő PS4/PS3/iOS/Android/Windows, black/red

Nincs vélemény a termékről.