TT Isle of Man 2: Ride on the Edge [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Bruttó ár
12.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 420694
BigBen

TT Isle of Man 2: Ride on the Edge [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Versenyezni veszélyes sebességgel nagyjából 60 kilométernyi rendkívül technikás pályán, amely valós vezetési képességeket igényel... ilyen kihívás vár a TT2 játékban! Több új elem is rád vár: nyitott világ, átdolgozott fizika, klasszikus motorok, stb. Kétség kívül az egyik legveszélyesebb motoros versenyzésről van szó a világon. A TT Isle of Man - Ride On the Edge 2 játékban, képességeinket bizonyíthatjuk különböző bajnokságokon, hogy végül leküzdhessük a Snaefell Mountain Course-t, a 60 kilométer hosszú pályájának kanyargós és egyenes szakaszait, melyek a képességeink határait feszegetik. A TT2 kínál 17 további pályát, 18 különböző motort, beleértve a klasszikus modelleket és hivatalos versenyzőket. Most még realisztikusabb hála az átdolgozott fizikának és a hűen reprodukált menet közbeni mozdulatoknak. Tuningold motorodat, fejleszd teljesítményét, és kövesd figyelemmel az adatokat valós időben, hogy versenyképes maradhass.


Értékelések TT Isle of Man 2: Ride on the Edge [PS4] - BAZÁR (használt áru)

Nincs vélemény a termékről.