It Takes Two

A héten 1 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ It Takes Two - PS4It Takes Two - PC DVD
ÚJ TERMÉK
15.236 Ft
13.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 416778

Electronic15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: It Takes Two [XBOX X|S]


Indulj életed eddigi legőrültebb kalandjára az It Takes Two játékban, amely kizárólag kooperatív módú játék. Hívd meg barátodat, hogy ingyenesen csatlakozzon hozzád a Friend 's Pass szolgáltatás révén, és oldjátok meg együtt a számos, rendkívül sokféle, érdekes kihívást.
  • Tiszta kooperatív tökéletesség: Hívd meg barátodat, hogy ingyenesen csatlakozzon hozzád a Friend 's Pass szolgáltatás révén, és éljetek át együtt egy izgalmas kalandot, amely kifejezetten a kooperáció számára készült. Válasszátok ki, hogy otthon szeretnétek játszani vagy online osztott képernyőn.
  • Kiszámíthatatlan játékmenet: Az It Takes Two játékban sohasem tudhatod, mi vár rád, legyen szó ideges porszívókról vagy az udvarias és kedves Gururól. Örülhetünk a a kialakult játékműfajok formáját megváltoztató kihívásoknak, a karakterek szintenkénti új képességeinek és a játékmenet és a történetmesélés metaforikus egyesítésének, amely kitolja az interaktív történetmesélés határait.
  • Univerzális történet a kapcsolatokról: Élj át egy megindító és őszinte történetet az együttélés kihívásairól. Segíts Cody-nak és May-nek megtanulni, hogy hogyan küzdjék le a különbözőségeiket.

  • It Takes Two
    katalógusba hozzáadva: 2020.12.21.

    Vélemények: It Takes Two

    Nincs vélemény a termékről.