Jagged Alliance Compilation

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 203196

Strategy 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Jagged Alliance Compilation [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Jagged Alliance alapjátékot, a Jagged Alliance: Deadly Games datadiscet, a Jagged Alliance 2 alapjátékot és a Jagged Alliance 2: Unfinished Business datadiscet.

Jagged Alliance

Az első játékban a Jagged Alliance sorozatban Metavira sziget felszabadítása a feladatod, amit a gonosz és kapzsi Santin tart uralma alatt. Zsoldosok segítségével kell elfoglalnod és felügyelned az új területeket. A bennszülöttek a szigeten találhatók fákból enyvet nyernek ki, amiből forradalmi gyógyszer készíthető. Az enyv egy 1952 - ben a szigeten végrehajtott atomkísérlet eredményeként jött létre.

Minél több fa található az általad felügyelt területeken, annál nagyobb bevételre teszel szert. A bevételeidet aztán őrök és zsoldosok felfogadására használhatod, akik aztán segítenek megszabadítani a szigetet a megszállóktól.


Jagged Alliance: Deadly Games

A Deadly Games a Jagged Alliance folytatása, de más formátumban, és inkább datadisc, mint valódi folytatás. A játék ugyanazon az enginen fut, mint az alapjáték.

A játékban zsoldosok csoportját kell végigvezetned egy sor küldetésen. A küldetések időrendben követik egymást, aminek köszönhetően nem szükséges a stratégiai térkép kezelése. A forgatókönyv a sikereid vagy kudarcaid szerint alakul a játék közben. Több tereptípussal is találkozni fogsz a játék során, az egyes küldetésekre fel is fogadhatsz további zsoldosokat és el is bocsáthatod azokat. A zsoldosok fegyverei alakíthatók, távcsövek, hangtompítók és nagyobb tárak hozzáadásával, sőt nehézfegyverekkel is felszerelhetők, mint a gránát- és aknavetők.

A játék leginnovatívabb részét a speciális küldetések alkotják, mint pl. a túszmentések, rombolások és beépülések. A stratégiai funkciók - korlátozott számú lépések, fejlettebb AI és multiplayer - teszik a címet a sorozat legkomplexebb darabjává. A beépített pályaszerkesztők lehetővé teszik a saját forgatókönyvek elkészítését is.


Jagged Alliance 2

A sorozat ezen részében a feladatod Arulco felszabadítása Deidranna diktátor hatalma alól. Deidranna nyolc évvel ezelőtt puccsal döntötte meg Arulco demokratikusan választó királyának hatalmát. Téged Enrico Chivaldori, a menekült király bérelt fel, hogy űzd ki a diktátort.

A játszhatóság a Jagged Alliance eredeti kaland stílusára emlékeztet, de lényegesen szebb, nagyobb felbontású grafikával, izometrikus pseudo 3D nézettel a harcérre. A terep két magassági szinttel (talaj és a házak teteje), és egy alap fizikai motorral rendelkezik a ballisztikához. Elpusztítható a környezet, ezért robbanóanyagok felhasználásával házak tüntethetők el.

A játék története remekül kidolgozott környezetben játszódik, változatos épületekkel - emeletes börtön, iskolák, kórházak, mocsarak, szemétlerakók, stb. A fegyverarzenál is bővült. A játékban a valódi fegyverek alapján készült fegyverekkel találkozhatsz, de természetesen a fiktív fegyverek sem hiányozhatnak. RPG elemként megjelenik a saját zsoldos elkészítésének és testre szabásának lehetősége.


 • Több, mint 150individuális szereplő
 • Valósághű harci fizika
 • Több, mint 10.000 szinkronizált mondat
 • Valósághűen modellezett fegyverek tucatjai
 • Saját zsoldos készítésének lehetősége
 • Hihetetlenül részletes környezet
 • Fejlett ellenséges AI
 • Kiegyensúlyozottabb fegyverek
  Jagged Alliance 2: Unfinished Business

  Az Unfinished Business önálló kiegészítése a Jagged Alliance 2 játéknak. Fejlettebb enginnel és fejlettebb editorral, de változatlan játszhatósággal érkezik. Mindez lehetővé teszi a korábbi címből a saját zsoldosod importálását, annak statisztikáival.

  Az Unfinished Business új történetet is tartalmaz. Arulco sziget bányáinak eredeti tulajdonosai visszatértek, miután elutasították a kérvényüket a bányáik visszaadására, és rakétatámaszpontot létesítettek a közeli Tracona országában. Hogy megmutassák mi fog történni a kérésük nem teljesítésének esetén, elpusztítják Arulco egyik üres börtönét, a Tixát. Arulco vezetése újra Hozzád fordul, hogy a zsoldosaid segítségével juss be Traconába és pusztítsd el a rakétatámaszpontot.


 • Önállóan is futtaható kiegészítés a Jagged Alliance 2 - höz
 • 10 új fegyver, köztük modernmesterlövész puska is
 • 10 új karakter
 • Importálhatóak a Jagged Alliance 2 - ben elkészített karakterek
 • Új tereptípusok, köztük havasak is
 • Új taktikai elemek
 • Küldetésszerkesztő
 • Jagged Alliance Compilation
  katalógusba hozzáadva: 2011.12.28.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Jagged Alliance Compilation

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok