Job Island: Hard Working People

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202741

Activision minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Job Island: Hard Working People [Wii]


A világ veszélyben van! Hatalmas meteor repül a Föld felé, és az egyetlen módja a Föld megmentésének a pusztulástól az, ha elég pénzt keresel, és megvásárolod a teleshopból az anti - meteor felszerelést. Ez a bizarr történet adja a Job Island: Hard Working People alapját. A szórakoztató játék 50 mini játékot tartalmaz, amiket teljesítened kell, hogy megszerezd a szükséges pénzt a világ megmentéséhez. Jobbnak kell ám lenned a többi alkalmazottnál, hogy megfelelj!

Minden egyes mini játék valójában egy foglalkozás, amit sikeresen kell venned, hogy pénzt kereshess. A munkák az egyszerűtől az abszurdig változnak, és kihasználják a Wii Motion Controller és a Nunchuk képességeit.

Újságíróként körbe kell futkosnod a vörös szőnyegen álló celebeket, akik csak arra várnak, hogy mikor készítesz velük riportot. Ha első vagy, és igazi nagy sztár akad mikrofonvégre, több pénzt kapsz. Grillezés közben a húst a Wii Remote Controllerrel forgathatod, hogy le ne égjen. Gazdaként minél gyorsabban össze kell gyűjtened a répát, és a tehenet sem árt megfejni. Minden egyes munka ügyességet és koncentrációt igényel.

Három nehézségi szinttel és multiplayer móddal - ami lehetővé teszi, hogy ketten egyszerre játszatok, egy az egy ellen - a játék megfelelő szórakozást garantál mindenkinek.
Job Island: Hard Working People
katalógusba hozzáadva: 2011.11.26.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Job Island: Hard Working People

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok