John Woo presents Stranglehold Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ John Woo presents Stranglehold - PC DVDJohn Woo presents Stranglehold - PS3
Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 2975
MidwayEN szinkron

John Woo presents Stranglehold [XBOX 360]

  • A távol-keleti akciófilmek stílusát követi a Stranglehold, amely John Woo filmjének, a Hardboiled-nek a közvetlen folytatása. Visszatér benne Tequila nyomozó, akit a videojátékban az eredeti színészről, Chow Yun-Fat-ról mintáztak meg. A történet szerint eltűnik egy hong kong-i rendőr, majd egy névtelen telefonáló azt követeli, hogy egy magányos rendőr jelenjen meg érte a kowloon-i piacon.

  • Tequila vállalja a feladatot a felettesei véleményének ellenére. A piacon aztán véres harc bontakozik ki a rivális Triádok és az orosz maffia között, amelynek aztán Tequila is részese lesz. A harcok Hong Kong utcáitól Chicago múzeumaiig elérnek. Később kiderül, hogy a nyomozó feleségét is elrabolták, így a küzdelem személyessé válik. A játékos feladata Tequila nyomozó irányítása, és megannyi helyszínen keresztül leszámolni a bűnbandákkal.

  • A Stranglehold egy külső nézetes akciójáték, amely nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a tévé képernyőjére varázsolja a hong kong-i akciófilmek hangulatát. Az Unreal Engine 3 grafikai motor gondoskodik az élethű megvalósításról, a környezet teljes egészében elpusztítható, egy-egy hevesebb tűzharc után szó szerint romokban hevernek a pályák. Ugyancsak nagy hangsúly van a lassított akción. A játékos képes lelassítani az időt, így pontosabban célozni, eltalálni távolabb elhelyezkedő ellenfeleket is. Ezt csak korlátozott ideig teheti meg, de azon túl, hogy hasznos, további látványelemként is szolgál. Lehetőség van a tereptárgyak kihasználására is, fedezékbe lehet bújni, felugrani berendezési tárgyakra, lecsúszni a lépcsőkorlátokon, és még több speciális mozgást is lehet végezni. Az ellenfelek attól függően reagálnak, hogy hol találod el őket. Ha valakit lábon lősz, az összeesik, de még nem hal meg, és továbbra is veszélyt jelent, egészen addig, amíg el nem vérzik, vagy le nem lövöd.

  • A Stranglehold egy akcióval teletömött, igazán intenzív játékmenetű lövöldözős játék, azoknak ajánlható, akik kedvelik a stílust, szeretik John Woo filmjeit, és kíváncsiak Tequila nyomozó teljes történetére.

  • Értékelések John Woo presents Stranglehold

    Nincs vélemény a termékről.