J.U.L.I.A.

ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 204742

Lace 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: J.U.L.I.A. [PC DVD]


2430 - ban Rachel Manners, a 35 éves asztrobiológus, aki egy elit tudósokból álló csapat tagja egy izgalmas űrbéli küldetésen vesz részt, aminek a célja az első földön kívül felfedezett életformák kutatása.

A hosszú út után Rachel felébred a kriogén álomból. Nincs róla fogalma, hogy miért aludt, és nincs semmilyen emléke arról, hogy mi történt korábban. Lassan azonban kezd rájönni, hogy ő az egyetlen aki a csapattagok közül életben maradt.

Ha még ez nem lenne elég, kiderül, hogy a kozmikus szonda, ami egy ismeretlen bolygó körül kering egy távoli naprendszerben súlyosan megsérült. Rachel az egyedüli segítségével J.U.L.I.A. - val, az űrhajót irányító, rendkívül temperamentumos mesterséges intelligenciával és MOBOT - val, a hatalmas kutatórobottal együtt kénytelen megoldani a fedélzeten történtek rejtélyét, megjavítani a hajót és átkutatni az ismeretlen bolygót.


 • Bújj Rachel Manners szkafanderébe, és deríts fényt arra, hogy miért éppen ő az egyedüli túlélő, ebben a balszerencsés küldetésben
 • Használd a zseniális MOBOT - t, a mobil robotot, amit a bolygók felfedezésére készítettek
 • Deríts fényt a küldetés kudarcának okára és találd meg az eltűnt személyzetet
 • Látogass el hat különböző bolygóra, és deríts fényt a titkaikra

 • J.U.L.I.A.
  katalógusba hozzáadva: 2012.03.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: J.U.L.I.A.

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok