Jurassic World: Evolution 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Jurassic World: Evolution 2 - PC DVDJurassic World: Evolution 2 - PS4Jurassic World: Evolution 2 - Xbox Series X|S
11.690 Ft
10.690 Ft
Nettó ár: 8.417 Ft
 
Termék kódja: 431782
FrontierEN szinkron

Javasolt termékek (1)

Jurassic World: Evolution 2 [PS5]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Tapasztaljon meg egy új világot a Jurassic Park Evolution 2 régóta várt folytatásában! Az új játékban a játékosok először építik parkjaikat a Muertes-szigetcsoporton kívül. Minden helyszín új terepeket és új kihívásokat jelent a játékosok számára, részletes eszközökkel és kifinomult építési lehetőségekkel. Sokféle új életközösség közepette, beleértve a sűrű erdőket és az égett sivatagokat, több mint 75 őskori fajt fog megvédeni és gondozni, beleértve a vadonatúj és kívánatos repülő és tengeri hüllőket is. Ezek a fenséges őskori lények minden eddiginél élőbbnek érzik magukat, és új viselkedést mutatnak kölcsönös interakciókban vagy a felsőbbségért folytatott harcban. A Jurassic World Evolution 2 merész új korszak a nagy sikerű Jurassic World Evolution játéksorozat számára. Ez a várva várt folytatás a 2018-as úttörő szimulációra épül, és egy teljesen új kampányt kínál a játékosoknak, beleértve az egész Jurassic World filmsorozat szereplőit.

Értékelések Jurassic World: Evolution 2

Nincs vélemény a termékről.