Kameo: Elements of Power (Classics)

ÚJ TERMÉK
9599 Ft
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 2318

Microsoft 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Kameo: Elements of Power (Classics) [XBOX 360]

A játék címe egyben a főhős neve is. Kameo egy elf hercegnő, aki az idővel versenyezve próbálja megmenteni a családját a trolloktól, akiket a gonosz, ördögi Thron vezet. Puszta kézzel sajnos a kis Kameonak kevés esélye van ellenük.
Szerencsére speciális elementáris erővel van megáldva, ami lehetővé teszi neki, hogy a 10 elementáris harcos valamelyikévé át tudjon változni (két harcos van minden egyes elemre: élet, víz, föld, tűz, jég). Kameo az útja során számtalan ellenféllel kerül szembe, akikre mindig más elem van hatással, ezért fontos megfelelően kiválasztani, hogy milyen harcos bőrébe bújjon éppen a főhős.
A párbajok mellett a játék könnyedebb kalandokat is kínál, ilyen például a falusiak segítése (valamit megtalálni, megszerezni, elvinni). A játék tartalmaz jó néhány érdekes elemet, amik a játékost arra sarkalják, hogy midig jobb és jobb eredményt érjen el. Ilyen például az értékelés rendszere, ami értékeli a harc stílusát. Minél több pontot gyűjt össze a játékos, annál több fegyver és képesség lesz elérhető a számára. A játék menetét érdekesebbé teszik a Slow Motion effektek, amiket már a Mátrix játékokból is ismerhetsz.

  • Óriási fantasy világ tele veszélyes lényekkel és érdekes fejtörőkkel
  • Akár egy konzolon játszahtó multiplayer mód (split-screen)

Kameo: Elements of Power (Classics)
katalógusba hozzáadva: 2006.03.30.

Vélemények: Kameo: Elements of Power (Classics)

Nincs vélemény a termékről.