Kameo: Elements of Power (Classics) [XBOX 360] - BAZÁR (použitý tovar)

Bruttó ár
5.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 374460
Microsoft

Kameo: Elements of Power (Classics) [XBOX 360] - BAZÁR (použitý tovar)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játék címe egyben a főhős neve is. Kameo egy elf hercegnő, aki az idővel versenyezve próbálja megmenteni a családját a trolloktól, akiket a gonosz, ördögi Thron vezet. Puszta kézzel sajnos a kis Kameonak kevés esélye van ellenük.
Szerencsére speciális elementáris erővel van megáldva, ami lehetővé teszi neki, hogy a 10 elementáris harcos valamelyikévé át tudjon változni (két harcos van minden egyes elemre: élet, víz, föld, tűz, jég). Kameo az útja során számtalan ellenféllel kerül szembe, akikre mindig más elem van hatással, ezért fontos megfelelően kiválasztani, hogy milyen harcos bőrébe bújjon éppen a főhős.
A párbajok mellett a játék könnyedebb kalandokat is kínál, ilyen például a falusiak segítése (valamit megtalálni, megszerezni, elvinni). A játék tartalmaz jó néhány érdekes elemet, amik a játékost arra sarkalják, hogy midig jobb és jobb eredményt érjen el. Ilyen például az értékelés rendszere, ami értékeli a harc stílusát. Minél több pontot gyűjt össze a játékos, annál több fegyver és képesség lesz elérhető a számára. A játék menetét érdekesebbé teszik a Slow Motion effektek, amiket már a Mátrix játékokból is ismerhetsz.

  • Óriási fantasy világ tele veszélyes lényekkel és érdekes fejtörőkkel
  • Akár egy konzolon játszahtó multiplayer mód (split-screen)

Értékelések Kameo: Elements of Power (Classics) [XBOX 360] - BAZÁR (použitý tovar)

Nincs vélemény a termékről.