Kane & Lynch Collection [XBOX 360] - BAZÁR (použitý tovar)

Bruttó ár
3.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 374661
Eidos

Kane & Lynch Collection [XBOX 360] - BAZÁR (použitý tovar)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A csomag tartalmazza a Kane & Lynch: Dead Men és a Kane & Lynch 2: Dog Days játékokat.
Kane & Lynch: Dead Men

A Kane & Lynch: Dead Men két férfi - zsoldos és gyógykezelés alatt álló pszichopata - erőszakos és kaotikus kalandjait követi nyomon, illetve bemutatja a jóhoz és rosszhoz való hozzáállásukat. Ez a furcsa szövetség és az innovatív technológiák konkurencia nélküli játékélményt nyújtanak.

A játék magával ránt az intenzív érzésekkel teli drámába. A szabadalmaztatott technológia folyamatos grafikai megjelenítést garantál nagy felbontásban is. A környezet elpusztítható, az AI viselkedése remek. Kooperatív és szóló harcok, filmes környezet és non stop párbeszédek a két főhős között.

  • Erőszakos, kaotikus kaland. Két férfi, akik ki nem állhatják egymást, mégis kénytelenek együttműködni, hogy életben maradhassanak. Játssz Kane bőrébe bújva singleplayer módban, vagy bármelyik főhős bőrébe bújva kooperatív módban
  • Realisztikus környezet, az emberek reagálnak a történésekre - teli bárok és nyugodt bankfiókok változnak pillanatok alatt a terror helyszínévé. A tömeg reakciói saját javadra fordíthatók
  • Állj a bűnbandák élére, ezzel is növelve a túlélési esélyeidet, és hogy könnyebben elérhesd a céljaidat
  • Innovatív multiplayer szintek, akár nyolc játékos számára is Kane & Lynch 2: Dog Days

    A durva lövöldözős játék folytatása teljesen új módon mutatja be a videojátékokban az akciót és a brutalitást. Talán a Blair Witch vagy a Coverfield Hollywood -i kasszasikerekhez hasonlíthatóan.

    Most nem játszol mindkét karakterrel - Kane és Lynch - hanem csak Lynch bőrébe bújva szerepelsz, aki Sanghajba tévedt, és ha már ott volt, össze is balhézott a helyi maffiával. Kane sem tűnt el a játékból, kooperatív multiplayerben választható és a fő történetben is fontos szerepet játszik.

    A kivitelezés a durva akciókhoz illő. Michael Mann rendező stílusa inspirálta, aki többek között a Collaterallal vált ismerté.

  • Értékelések Kane & Lynch Collection [XBOX 360] - BAZÁR (použitý tovar)

    Nincs vélemény a termékről.