Lauben Toaster T17WS

Bruttó ár
15.490 Ft
Nettó ár: 12.197 Ft
 
Termék kódja: 433745
Lauben

Lauben Toaster T17WS [LBNT17WS]

Ha szereti a ropogós pirítóst, a Lauben Kenyérpirító a következő szintre emeli a reggelit. 7 fokú pirítás közül választhat, így ha a pirítóst szívesen pirítja barnára, vagy csak enyhén aranysárgára, csak be kell állítania a megfelelő számot. A pirítás bármikor leállítható a Mégse gombbal. Élvezni fogja a Reheat funkciót is, amelyet különösen akkor fog értékelni, ha siet a konyhában.

Prečo kúpiť Lauben Toaster T17WS

  • Kiolvaszthat és felmelegíthet:A friss péksütemények pirítása mellett kiolvaszthatja azokat a süteményeket is, amelyeket a fagyasztóban tárolt. Csak nyomja meg a Leolvasztás gombot, és pillanatok alatt készen áll a ropogós reggeli. Az Újra melegítés gombnak köszönhetően bármikor felmelegítheti az ételeket, amit például akkor fog értékelni, ha nem éri utol magát.
  • 7 fokú pirítás: : Minden süteménytípusnak más beállításra van szüksége, valamint mindegyiknek más az íze. A Lauben kenyérpirítóval a pirítás 7 szintje közül választhat, így a barnára sült péksütemények szerelmesei még azoknak is találnak kedvükre valót, akik az enyhén aranyszínű ropogós változatot kedvelik.
  • Könnyű karbantartás és kezelés: A Lauben kenyérpirító beépített morzsatálcával rendelkezik, amelyet bármikor kihúzhat és kiüríthet, így könnyen tisztán tartható. A talp alján van hely a kábelnek, amely a hálózathoz csatlakozik, így nem ragad és nem zavarja Önt a konyhai egységben.

Technikai specifikáció

Model LBNT17WS
Tápegység 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
Bemeneti teljesítmény 780 - 930 W
Funkciók Cancel, Reheat, Defrost, 7 fokú pirítás, kivehető morzsatál

Csomag tartalma:

Lauben Toaster T17WS
Használati utasítás

 


Értékelések Lauben Toaster T17WS

Nincs vélemény a termékről.