Killzone (Platinum)

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 1202

Sony 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Killzone (Platinum) [PS2]

Helghast a megtestesült gonosz új arca - neked kell őt megállítani.

A Killzone megváltoztatja az első szám egyes személyű akciójátékokról kialakult nézetedet. A tervezők a XX. Század legmonumentálisabb ütközeteiből merítettek ihletet. A játék egy fogcsikorgató, realisztikus háborús eposzt tár eléd, melynek középpontjában egy új és roppant veszélyes ellenség áll - a Helghast.

A négy játszható karakterből álló ISA egység bennrekedt a halálos övezetben. Játszhatsz árnyékszerű orvgyilkosnőként, fegyverspecialistaként, kegyetlen kémként, vagy mindenhez értő, tökéletes katonaként. A cél mindig ugyanaz, át kell vágnod a véres csatamezőn.

A szétszabdalt környezet lövészárkoktól és romba dőlt épületektől terhes. A lélegzetelállító látvány megér egy-két percet, noha nem lesz sok időd bámészkodni - a Helghast sereg rendületlenül támad. A továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával felvértezett halálosan veszedelmes ellenség minden lehetőséget megragad, hogy végezzen veled. Minden harctéri tapasztalatodra szükséged lesz, ha túl akarod élni.

A pusztító fegyverzetnek köszönhetően azonban kiegyenlítődnek az erőviszonyok. A hihetetlen animációnak és a meggyőző részleteknek hála olyan harci élményben lesz részed, mint még soha – szükséged is lesz a hatalmas tűzerőre.

A lebilincselő, egyszemélyes játékmódon felül mostantól lehetőséged nyílik izgalmas multiplayer akciókra is. A barátaid oldalán szállj szembe az ellenséggel. Számos játékmód és stratégiai variáció színesíti a játékot.

Első osztályú körítés - a Prágai Filharmonikus Zenekar is előad egy betétet -, a klasszikus sci-fi környezetet idéző háttérrel. Kihagyhatatlan akciójáték.

 • Korszakalkotó, véres portré egy futurisztikus háborúról
 • Használd a pusztító fegyverarzenált a Helghast sereg ellen
 • Vívj online multiplayer csatákat
 • Első osztályú körítés, a Prágai Filharmonikus Zenekar kíséretével

 • Killzone (Platinum)
  katalógusba hozzáadva: 2004.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Killzone (Platinum)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok