Killzone Trilogy

ÚJ TERMÉK
7.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 208451

Sony 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Killzone Trilogy [PS3]


A csomag tartalmazza a Killzone remasterelt HD kiadását, Killzone 2 és a Killzone 3 játékokat, valamint az összes multiplayer pályát.

Killzone
Helghast a megtestesült gonosz új arca - neked kell őt megállítani.

A Killzone megváltoztatja az első szám egyes személyű akciójátékokról kialakult nézetedet. A tervezők a XX. Század legmonumentálisabb ütközeteiből merítettek ihletet. A játék egy fogcsikorgató, realisztikus háborús eposzt tár eléd, melynek középpontjában egy új és roppant veszélyes ellenség áll - a Helghast.

A négy játszható karakterből álló ISA egység bennrekedt a halálos övezetben. Játszhatsz árnyékszerű orvgyilkosnőként, fegyverspecialistaként, kegyetlen kémként, vagy mindenhez értő, tökéletes katonaként. A cél mindig ugyanaz, át kell vágnod a véres csatamezőn.

A szétszabdalt környezet lövészárkoktól és romba dőlt épületektől terhes. A lélegzetelállító látvány megér egy-két percet, noha nem lesz sok időd bámészkodni - a Helghast sereg rendületlenül támad. A továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával felvértezett halálosan veszedelmes ellenség minden lehetőséget megragad, hogy végezzen veled. Minden harctéri tapasztalatodra szükséged lesz, ha túl akarod élni.

A pusztító fegyverzetnek köszönhetően azonban kiegyenlítődnek az erőviszonyok. A hihetetlen animációnak és a meggyőző részleteknek hála olyan harci élményben lesz részed, mint még soha – szükséged is lesz a hatalmas tűzerőre.

A lebilincselő, egyszemélyes játékmódon felül mostantól lehetőséged nyílik izgalmas multiplayer akciókra is. A barátaid oldalán szállj szembe az ellenséggel. Számos játékmód és stratégiai variáció színesíti a játékot.

Első osztályú körítés - a Prágai Filharmonikus Zenekar is előad egy betétet -, a klasszikus sci-fi környezetet idéző háttérrel. Kihagyhatatlan akciójáték.

 • Korszakalkotó, véres portré egy futurisztikus háborúról
 • Használd a pusztító fegyverarzenált a Helghast sereg ellen
 • Vívj online multiplayer csatákat
 • Első osztályú körítés, a Prágai Filharmonikus Zenekar kíséretével
  Killzone 2
  A népszerű FPS második része kizárólag PlayStation 3-ra. Az anyag nem mindennapi élményt ígér...

  2055, az emberiség szinte teljesen kimerítette a Földön található energiaforrásokat. Véres harcok indultak el a csekély felraktározott készletekért, ami rövidesen pusztító atomháborúba torkollott. Az emberiség rövidesen felismerte, hogyha életben akarja tartani a civilizációt, valami más megoldás után kell kutatniuk. A túlélők összefogtak és megalapították a UCN - t (United Colonial Nation – Egyesült Kolóniák Nemzete), melynek célja a közeli naprendszerek mihamarabbi felfedezése és a lehetséges nyersanyagok kiaknázása.
  Killzone 3

  A játék támogatja a PlayStation Move mozgásérzékelős vezérlést.

  A kiváló FPS Killzone 2 játékra épülő folytatásban Visarit, Helghgast diktátor császárát holtan találod Sevo és Rico lábainál. Ám a háború ezzel korántsem ért véget. Visari halála miatt Helghan a politikai intrikák, a gyilkosságok és a mindennapos harcok színhelyévé válik. Most a két legnagyobb hatalommal rendelkező férfi vívja harcát a teljes hatalomért, minek következtében Visari látomása Helghan jövőjéről veszélybe kerül. A korlátozott tartalékok és a reexekució hiánya miatt az ISA nem csak a háborút kénytelen megnyerni, de túl is kell élnie.

  Készülj fel a sokkal nagyobb területekre a játékban, beleértve az atom pusztította tájat, az esőerdőt vagy a sarki jégmezőket. Szemtől szemben fogsz az új rettenetes ellenségeiddel Helghastból megküzdeni. Bár a Te oldaladon is változtak a dolgok, új fegyvereket és hasznos segítségeket is kaptál.

 • Tízszer nagyobb szintek, mint a Killzone 2 - ben
 • Új átdolgozott motor, teljesen új data streaming rendszerrel, ami sokkal gyorsabban képes beolvasni a textúrákat és a zenéket
 • Új brutális harcrendszer
 • Új modern arzenál (Wasp rakéták például)
 • Több használható jármű a játékban
 • 3d sztereoszkópikus megjelenítés támogatása
 • Sokkal fejlettebb mesterséges intelligencia (AI)
  A Killzone Trilogy tartalmazza még:
 • Multiplayer pályák a Killzone 2 címhez - Steel & Titanium Pack, Flash & Thunder Pack, Napalm & Cordite Pack
 • Multiplayer pályák a Killzone 3 címhez - Killzone Steel Rain Map Pack, Killzone 3 Retro Map Pack, Killzone 3 From The Ashes Map Pack
 • Killzone Trilogy
  katalógusba hozzáadva: 2012.10.13.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Killzone Trilogy

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok