Kingdom Come: Deliverance Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Kingdom Come: Deliverance - PS4Kingdom Come: Deliverance - XBOX ONEKingdom Come: Deliverance - XBOX ONE
Bruttó ár
10.490 Ft
Nettó ár: 8.260 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 391034
DeepEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Kingdom Come: Deliverance [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Realisztikus RPG az elsõ személy szemszögébõl, aki a középkori Európa nyílt világában bemutatja a nagy zavargások és konfliktusok idején.  Egy szerény fiatal kovács mindent elvesztett a háborúban. A haldokló apja utolsó kívánságának megpróbálására a sors erõs összeesküvést vezet, hogy megmentse az elrabolt királyt és megállítsa a véres konfliktusokat. A világon utazol, lovagként harcolsz, az árnyakba gyilkosokként besurransz, vagy használod a bard báját, hogy megszerezzük az emberek bizalmát. Fejjel a Daniel-Vávra, a maffia-sorozat díjnyertes tervezõje nem-lineáris epikus meseába. Az elsõ személyiségû harcok epikus rendszere lehetõvé teszi, hogy egy kardot vagy egy íjat használj az egyik ellen, de hatalmas csatákban is. A nem lineáris történet lehetõvé teszi, hogy hõs vagy bûnözõ legyen. Minden küldetés sokféleképpen oldható meg. A 15. századból származó harcászati szakértõkkel tervezett harci rendszer. Különféle módok a harcra, a gyilkosra vagy a bárdra való játékhoz. Keverje össze a készségeket saját ízlés szerint. A hatalmas nyílt világ 3,5 négyzetmérföld és 30 óra játék (és ez csak az elsõ három cselekmény). Nem vagytok halhatatlan szuperhõsök, meg kell találnod a saját sereget óriási harcokért. Vegyünk egy utazást a középkori szépségeken keresztül, fedezzük fel a várost, kastélyokat, sötét erdõket vagy apró falvakat. Minden karakternek szerepe van, megnézheti õket, segíthet nekik, vagy megpróbálhatja elvonni õket, és megnézheti, hogy mi történik. Legyen helyi hõs vagy gazember. Öld meg a nõket, fenyegeted az ellenséget, vagy indokoljátok a megaláztatott ellenségeket. Minden kézmûves módszer érdekes mini játékokat használ, nem pedig összetett menüvezérelt megoldásokat.
A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések Kingdom Come: Deliverance

Nincs vélemény a termékről.