Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 2.27.
Termék kódja: 261529

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.25. 06:10
Square 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX [PS3]

216705 Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX a Kingdom Hearts 2 (Final Mix) és a Kingdom Hearts: Birth by Sleep (Final Mix) játékok HD remaszterelt verziók kompilációja. Mindkét játék, eddig exkluzívan csak Japánban volt hozzáférhető, most Európában a PAL régiókban PlayStation 3 plattform számára először érhető el. HD remaszterelt filmes szekvenciók a Kingdom Hearts: Re:coded játékból szinten bele vannak tömörítve. A játék a Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX játék folytatása, és a várva várt Kingdom Hearts 3 folytatás elődje.

 • Kingdom Hearts: Birth by Sleep (Final Mix) visszatér a Kingdom Hearts gyökereihez, három Keyblade Masters karakter közül választhat (Terra, Ventus, vagy Aqua). Útjaik összefonódnak az egész történettel egészen a kezdetekig visszamenőleg. A Kingdom Hearts: Birth by Sleep (Final Mix) PlayStation 3 plattformra először jelenik meg! Amennyiben a sorozatban kezdő, ez egy ideális lehetőség arra, hogy belépjen!
 • Kingdom Hearts 2 (Final Mix) és a Kingdom Hearts: Birth by Sleep (Final Mix) egészen új tartalommal érkezik, új cut-szcénákkal, mini játékokkal, fegyverekkel és még több mindennel!
 • Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
  katalógusba hozzáadva: 2014.12.08.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok