Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 343244
Square

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

216705
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX a Kingdom Hearts 2 (Final Mix) és a Kingdom Hearts: Birth by Sleep (Final Mix) játékok HD remaszterelt verziók kompilációja. Mindkét játék, eddig exkluzívan csak Japánban volt hozzáférhető, most Európában a PAL régiókban PlayStation 3 plattform számára először érhető el. HD remaszterelt filmes szekvenciók a Kingdom Hearts: Re:coded játékból szinten bele vannak tömörítve. A játék a Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX játék folytatása, és a várva várt Kingdom Hearts 3 folytatás elődje.


  • Kingdom Hearts: Birth by Sleep (Final Mix) visszatér a Kingdom Hearts gyökereihez, három Keyblade Masters karakter közül választhat (Terra, Ventus, vagy Aqua). Útjaik összefonódnak az egész történettel egészen a kezdetekig visszamenőleg. A Kingdom Hearts: Birth by Sleep (Final Mix) PlayStation 3 plattformra először jelenik meg! Amennyiben a sorozatban kezdő, ez egy ideális lehetőség arra, hogy belépjen!
  • Kingdom Hearts 2 (Final Mix) és a Kingdom Hearts: Birth by Sleep (Final Mix) egészen új tartalommal érkezik, új cut-szcénákkal, mini játékokkal, fegyverekkel és még több mindennel!

  • Értékelések Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX [PS3] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.