Kingdom Under Fire: Circle of Doom [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Használt
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron...
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 343245

Microsoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Kingdom Under Fire: Circle of Doom [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Az Xbox konzolra megjelenő Kingdom Under Fire játékok mind egyesítették az akció és a valós idejű stratégiai játékok elemeit. A Circle of Doom szakít ezzel a hagyománnyal, és ezúttal egy kifejezetten akció alapú, hack 'n slash szerepjátékként jelenik meg. A történet ott kezdődik, amikor Nibel, a fény ura és Encablossa, a sötétség ura egyezséget kötnek: Mindegyik úr meghatározott ideig uralkodik a világ felett, azután átadja a stafétát a másiknak.

 • Igen ám, de Nibel nem akarja, hogy a sötétség átvegye a hatalmat, ezért aztán amikor letelik az ideje, nem hajlandó lemondani a hatalomról. Encablossa ezért mérgében sereget gyűjt, és sötét légióival inváziót indít a világ ellen. A hős földi hadvezérek végül elpusztítják Encablossa-t, de az ő sötét dimenziójában rekednek. Kiderül, hogy ez a dimenzió hamarosan felrobban, és a pusztítás magával sodorja az emberek világát is. Hacsak a hősök nem tesznek ez ellen valamit.

 • A Kingdom Under Fire: Circle of Doom-ban nem egy sereget, hanem csak egy adott karaktert irányítasz. Több kampány is van a több választható karakterhez. Minden karakternek más képességei vannak. A játékosra ellenségek egész csapatai támadnak, akiket többnyire kézi fegyverekkel, vagy varázslattal lehet megölni. A karakter a játék során folyamatosan fejlődik, maximálisan a 120-as szintet lehet vele elérni.

 • A szerepjátékokhoz hasonlóan szintlépéskor megnő az energia, és tapasztalati pontokat lehet szétosztani a főbb képességek között. További érdekesség még, hogy a pályákat a játék véletlenszerűen generálja, így minden alkalommal más úton juthatsz el a pálya végére, és más mennyiségű ellenség is támad rád.

 • Minél erősebb a karakter, annál nehezebb legyőzni az ellenfeleket is, a gigantikus főellenségek pedig minden képességedet próbára teszik majd. Ha kedveled a szerepjátékokat, a hack 'n slash típusú "tápolós", "kaszabolós" programokat, akkor ez a te játékod.

 • Kingdom Under Fire: Circle of Doom [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2016.01.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Kingdom Under Fire: Circle of Doom [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok