Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - PC DVDKingdoms of Amalur: Re-Reckoning - PS4Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - NSW
Bruttó ár
11.090 Ft
Nettó ár: 8.732 Ft
 
Termék kódja: 410126
THQEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.490 Ft-ért

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A sikeres RPG visszatér! Legnépszerûbb szerzõ: R.A. Salvatore, a Spa alkotója, Todd McFarlane, az Idõsebb Változat Tervezõ, Scrolls IV: Oblivion Ken Rolston hozza meg az Amalur királyságait: újragondolását. A Remaster Reckonting az elbûvölõ grafikával és játékmenettel izgalmas RPG párosokat kínál a nagy játékvilágban. Fedezze fel Amalur titkait - az élénk Rathir városától a hatalmas Dalentarth régióig, a Brigand Hall barlangok sötét pincéjéig. Mentsd meg egy brutális háború által elpusztított világot, és kapd meg a halhatatlanság kulcsát, mivel az elsõ harcos feltámadt és megmenekült a halálból. Készítse el az ideális karaktert a legizgalmasabb harcokhoz, válasszon a képességek, készségek, fegyverek és páncél számtalan kombinációja közül. A forradalmian új Destiny rendszer lehetõvé teszi a karakter osztályának folyamatos fejlesztését a saját játékstílusa szerint. Kombinálja a varázslatos és a kontaktitámadásokat, szüntesse meg az ellenség hordáit látványos harci sorozatokban, és brutális Fateshift támadásokkal ütje el õket. Gazdagítsa Amalura élményét az összes DLC-vel, a játék eredeti verziójától kezdve, a Naros-fogaktól kezdve a Legend of Dead Kel-ig és így tovább! Több száz órás RPG játék vár rád! Haladjon az élénk Rathir városba a hatalmas Dalentarth régión keresztül a Brigand Hall barlangok sötét pincéjébe, és fedezze fel Amalur titkait! Fedezze fel a New York Times sikeres szerzõje, R.A. mélyreható történetét a 10 000 éves történelemmel rendelkezõ világban. Salvatore. Fedezze fel a növekvõ játékvilágot, amelyet több tartalommal dicsértek, mint bármelyik single player játék megérdemli. Élvezze a számtalan oldalsó küldetést, tele politikai intrikával, romantikával, gonosz varázslatokkal és szeszélyekkel - mindezt a fõ küldetés mellett. Továbbfejlesztett grafika az Újraszámlálás verzióban.

Értékelések Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Nincs vélemény a termékről.