Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - PC DVDKingdoms of Amalur: Re-Reckoning - PS4Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - XBOX ONE
Bruttó ár
14.490 Ft
Nettó ár: 11.409 Ft
 
Termék kódja: 417790
THQEN szinkron

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A sikeres RPG visszatér! A legnépszerűbb szerző R.A. Todd McFarlane Salvatore, a spawn, vezető tervező, Elder Scrolls IV: Oblivion Ken Rolston hozza el az Amalur Királyságokat: Újraszámolást. A lenyűgöző grafikával és játékmenettel rendelkező Remaster Re-Reckoning izgalmas RPG párharcokat kínál a nagy játékvilágban. Fedezze fel Amalur titkait - Rathir nyüzsgő városától a hatalmas Dalentarth régión át a Brigand Hall barlangok sötét börtönéig. Mentsen meg egy brutális háború által elpusztított világot, és szerezze meg a halhatatlanság kulcsát, mivel az első harcos feltámadt és megúszta a halált. Készítse el az ideális karaktert a legizgalmasabb harcokhoz, válasszon a képességek, készségek, fegyverek és páncélok számtalan kombinációja közül. A forradalmi Destiny rendszer lehetővé teszi, hogy karaktered osztályát a saját játékstílusodnak megfelelően folyamatosan fejlessd. Kombinálja a mágikus és kontakt támadásokat, látványos harci sorrendben szüntesse meg az ellenséges hordákat, és brutális Fateshift támadásokkal üsse meg őket. Gazdagítsa Amalura-élményét a játék eredeti verziójától kezdve, a Naros fogaitól a Legend of Dead Kelig és még sok minden másig! Több száz órás RPG játék vár rád! Irány a nyüzsgő Rathir város, a hatalmas Dalentarth régión át a Brigand Hall barlangok sötét tömlöceibe, és fedezze fel Amalur titkait! Fedezzen fel egy mélyreható történetet egy 10 000 éves történelemmel rendelkező világban, amelyet a New York Times sikeres szerzője R.A. Salvatora. Fedezze fel a növekvő játékvilágot, amelyet több tartalomért dicsértek, mint amennyit egyetlen egyjátékos játék megérdemel. Élvezze a számtalan mellékkeresést, tele politikai intrikákkal, romantikával, gonosz varázslattal és szeszélyekkel - mindezt a fő küldetés mellett. Továbbfejlesztett grafika a Re-Reckoning verzióban.

Értékelések Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Nincs vélemény a termékről.