Kirby's Epic Yarn

ÚJ TERMÉK
8.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 14074

Nintendo minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Kirby's Epic Yarn [Wii]


Kirby fantasztikus grafikával és egyedülálló játszhatósággal ünnepli a visszatérését. A Kirby’s Epic Yarnban az egész világ, beleértve a kedves protagonisztát is fonálból és szövetből készült. A sikert nem csak a kooperatív multiplayer garantálja a rózsaszín felhő visszatérésében.
Egy szép napon Kirby séta közben felfedez egy furcsa paradicsomot, amit meg is eszik. Ám nem hiába volt különleges ez a paradicsom, hiszen nem is paradicsom volt, hanem a sötét mágus, Yin-Yarn Metamatoja volt, aki ezért megharagudott és elhatározta, hogy megbünteti Kirbyt. Büntetésként Kirbyt bezárja a varázslatos zoknijába, amin keresztül a főhős Patch Landbe (Foltországba) jutott, ami teljesen úgy néz ki, mint egy nagy patchwork. Az egész világ fonalakból és szövetből lett fonva. A fonalakon lehet előrehúzódzkodni, a cipzárakat szét lehet nyitni míg a gombokon ugrálni lehet. Mindez Kirbynek új lehetőséget és képességeket ad, míg az eredeti képességei elvesztek. Az új képességeit arra használja, hogy meg tudjon szökni Patch Landből és egyúttal Yin-Yarn karmai közül, hogy hazatérhessen Dream Landbe, ami időközben szintén megváltozott és Kirby hőstetteire vár.
A játék kizárólag Wii Remote kontrollerrel irányítható. A kontrollert a többi Wii 2D platform játékokhoz hasonlóan itt is vízszintesen mindkét kézben kell tartani, mint a klasszikus kontrollereket. A feladatok jelentős része a Wii Remote gombjaival elvégezhető. Az egyes transzformációk, vagy a tárgyakkal való manipulációhoz (Kirby át tud alakulni, minek útján új képességekre tesz szert) - mint az UFO, vonatok, rakéták vagy tankok – meg kell dönteni a kontrollert valamelyik irányba, vagy a képernyőre kell azt irányítani.


Kirby's Epic Yarn
katalógusba hozzáadva: 2011.03.27.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Kirby's Epic Yarn

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok