L.A. Noire (The Complete Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ L.A. Noire (The Complete Edition) - PS3L.A. Noire (The Complete Edition) - PC DVD
ÚJ TERMÉK
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 202196

Rockstar 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: L.A. Noire (The Complete Edition) [XBOX 360]


Az L.A. Noir története a II. Világháború utáni Los Angelesben játszódik, ahol nincs hiány erőszakból és korrupcióból. Egy vérbeli krimi thriller, amiben a nyomozás kapja a főszerepet a nyomkeresés, az autós üldözések, a lövöldözések mellett. A kihallgatások során kifejezheted a karaktered emócióit, hogy megtudd az igazságot. Cole Phelps kitüntetett háborús veterán bőrébe bújva kell feljutnod a Los Angeles - i rendőrség ranglétráján, megoldva egy brutális gyilkosság sorozatot, már egyéb bűncselekménnyel együtt, amik meghatározták Los Angeles sötét oldalát, és Hollywood aranykorát.

Az L.A. Noir alkotói csúcstechnikával felszerelkezve álltak neki a fejlesztésnek. A MotionScan technológia segítségével - 32 HD kamera veszi a színészek arcát, így visszaadva minden egyes apró mozdulatot és lehetővé téve akár a szájról való olvasást is.
A The Complete Collection tartalma:
 • Többcélú kód az összes letölthető kiegészítő és eset letöltéséhez, amik korábban DLC - ként kerültek kiadásra a konzolos verziókhoz. Beleértve a "Nicholson Electroplating", a "Reefer Madness", a "The Consul's Car"", a "Naked City" és az "A Slip of the Tongue" eseteket
 • L.A. Noire (The Complete Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2011.11.14.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: L.A. Noire (The Complete Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok