L.A. Noire (The Complete Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ L.A. Noire (The Complete Edition) - PC DVDL.A. Noire (The Complete Edition) - XBOX 360
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 202197
RockstarEN szinkron

L.A. Noire (The Complete Edition) [PS3]

Az L.A. Noir története a II. Világháború utáni Los Angelesben játszódik, ahol nincs hiány erőszakból és korrupcióból. Egy vérbeli krimi thriller, amiben a nyomozás kapja a főszerepet a nyomkeresés, az autós üldözések, a lövöldözések mellett. A kihallgatások során kifejezheted a karaktered emócióit, hogy megtudd az igazságot. Cole Phelps kitüntetett háborús veterán bőrébe bújva kell feljutnod a Los Angeles - i rendőrség ranglétráján, megoldva egy brutális gyilkosság sorozatot, már egyéb bűncselekménnyel együtt, amik meghatározták Los Angeles sötét oldalát, és Hollywood aranykorát.

Az L.A. Noir alkotói csúcstechnikával felszerelkezve álltak neki a fejlesztésnek. A MotionScan technológia segítségével - 32 HD kamera veszi a színészek arcát, így visszaadva minden egyes apró mozdulatot és lehetővé téve akár a szájról való olvasást is.

A The Complete Collection tartalma:

  • Többcélú kód az összes letölthető kiegészítő és eset letöltéséhez, amik korábban DLC - ként kerültek kiadásra a konzolos verziókhoz. Beleértve a "Nicholson Electroplating", a "Reefer Madness", a "The Consul's Car"", a "Naked City" és az "A Slip of the Tongue" eseteket

  • Értékelések L.A. Noire (The Complete Edition)

    Nincs vélemény a termékről.