Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) - PC DVD
ÚJ TERMÉK
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 260295

Square 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) [PS4]

A Lara Croft and the Temple of Osiris játék a kritikusok által elismert Lara Croft and the Guardian of Light folytatása. A kaland Egyiptomban játszódik, ahol egykor egész Egyiptomot Széth, a káosz istene uralta, miután meggyilkolta bátyját, Oziriszt, és rabigába taszította a többi istenséget. Amikor azonban már Egyiptom sem volt számára elegendő, elment a Holtak Birodalmába, hogy hadsereget toborozzon, amely segítségével legyőzhetné az egész világot, és ahonnan soha nem tért volna vissza.

Az ismert archeológus Lara Croft azt hitte, hogy ő lesz az első, aki bejut a templomba, de Carter Bell megelőzte. Mindketten remélték, hogy meglelik Ozirisz Pásztorbotját, de több mindent találtak, mint amire számítottak.

A templom Hórusz és Ízisz börtöne volt, az utolsó régi isteneké, akiket Széth rabul ejtett. A Pásztorbotot megtalálja Carter, aki kiemeli azt a szerkezetből, mely fogságban tartotta Íziszt és Hóruszt. Hórusz és Ízisz több ezer éves fogságukból szabadulva, és a bot birtokában, megígéri Carternek és Larának, hogy segítenek feltámasztani Oziriszt, az egyetlen istenséget, aki képes megmenteni őket a halálos ítélettől, és hatalma révén esélye van felvenni a harcot Széth-tel. A közös cél érdekében szövetséget kötnek, mely Ozirisz darabjainak megtalálása és Széth megállítása.

Útjuk során istenekkel és szörnyekkel kell megküzdeniük, melyeket Széth irányít. A tét a világ megmentése, mivel Széth készül a nagy visszatérésre hadseregével, hogy uralkodhasson az élők felett. Széth tudja, hogy eljött az idő, hogy a próféciát valóra váltsa, és készen áll, hogy a saját képére formálja a világot - egy viharokban és halálban bo~velkedő rémálommá.
  • A Lara Croft and the Guardian of Light folytatása, minden idők legeladottabb digitális darabja.
  • 4 játékos számára teszi lehetővé a multiplayer élményt. Barátai játszatják Carter, Izisz, Hórusz karakterét, amíg Ön Laraként offline / online módban is játszhat.
  • Versenyezzen barátaival, kapjon jutalmat, oldjon fel újabbnál újabb fegyvereket karatkere számára. Közreműködik, vagy feláldozza barátait a magasabb pontszám érdekében?
A Gold Edition tartalma:
  • Lara Croft miniatűr figura.
  • Artbook.
  • Térkép.
Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition)
katalógusba hozzáadva: 2014.12.05.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok