Le Tour de France PS3

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 41337
FocusEN szinkron

Le Tour de France [PS3]



PlayStation 3 és XBox 360 konzolokra érkezik a Tour de France a Cyanide stúdiótól, a híres Pro Cycling Manager PC sorozat alkotójától.

A Tour de France az akció és az adrenalin színtiszta keveréke. Játssz mint egy profi kerékpáros, aki a világ legismertebb versenyén, a Tour de France – n vesz részt.

Válaszd ki a csapatod, és a versenyzőt, majd irány a verseny. A legnagyobb nevekkel kell versenyezned a 21 hivatalos etapban a Tour de France 2011 szezonjában. Alkalmazkodj az egyes etapok követelményeihez, hogy a legjobb formádat hozhasd. Elengedhetetlen együttműködnöd a csapatod többi tagjával, és figyelned kell a hírnevedre is, és ha arra van szükség szövetkezned kell az ellenfeleddel is, hogy megnyerhesd az etapot és, hogy feljebb kerülj a ranglétrán. A tetteid és a lojalitásod nagy befolyással van a hírnevedre az egész akció során. Hatással van arra is, hogy meg tudod, vagy nem tudod megismételni a döntő stratégiákat a három hetes verseny alatt. Erős idegekre és jó taktikára is szükséged lesz, hogy Tiéd lehessen a sárga trikó!

Hivatalos Tour de France 2011 útvonal, 21 etappal pontosan modellezve. Szökések, támadások, hegyi szerpentinek, veszélyes lejtők, sprintek… Ne hagyj ki egyetlen akciót sem!

  • Éld át a Tourt a profi sportoló szemszögéből
  • Adj utasításokat a csapattársaidnak, működj velük együtt, alkoss szövetséget az ellenfeleiddel, ha éppen arra van szükség
  • Rendkívül fejlett AI, ami reagál az akcióidra
  • Nyerd meg a legismertebb etapokat, szerezd meg a sárga, a zöld vagy a pettyes trikót, vagy nyerd meg magát a Tourt



  • Értékelések Le Tour de France

    Nincs vélemény a termékről.