LEGO Batman 3: Beyond Gotham Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PC DVDLEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS4LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS3LEGO Batman 3: Beyond Gotham - XBOX 360
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 248615
WarnerEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.290 Ft-ért

LEGO Batman 3: Beyond Gotham [XBOX ONE]

248615


A LEGO Batman videójáték sorozat visszatér akcióval teli kalandokkal. A LEGO Batman 3: Beyond Gotham játékban Batman a DC Comics világának szuperhőseivel egyesíti erejét és elindulnak a világűrbe, hogy megállítsák a gonosz Brainiacot, aki meg akarja semmisíteni a világot. Brainiac Zöld lámpás segítségével világokat zsugorít össze melyeket a minibolygó-gyűjteményébe. A szuperhőseinknek most minden erejükkel azon igyekeznek, hogy Brainiacot megállítsák, még mielőtt túl késő lenne, céljuk különböző világok Zöld lámpásait összegyűjteni és megelőzni Brainiacot.

  • Először a történelemben harcolhat Batmannal és szövetségeseivel a világűrben - Zamaron és Odym világában is.
  • Játszon és oldjon fel több mint 150 új, különleges tulajdonságokkal rendelkező karaktert, a Justice League és a LEGO nagy karakterei, mint pl. Cyborg, Solomon Gundy stb.
  • Meglepően változatos, Bainiac képes bejutni az fejünkbe és uralni gondolatainkat, mellyel egészen új hozzáférési lehetőségek adódnak a karakterekhez, akikről azt gondolta, hogy ismeri őket.
  • Lépjen be ebbe a virtuális világba tele labirintusokkal, harcoljon az arénában és keresse a kódokat.
  • Egy egyszerű gombnyomással válassza ki karaktere öltözékét, tulajdonságait.
  • Látogassa meg az Igazság Csarnokát, Batcave, Justice League Őrtornyát, hogy olyan helyekhez és üzletekhez juthasson amelyek segítségével hősét és gépjárműveit idomíthatja.


Értékelések LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Nincs vélemény a termékről.