LEGO Batman: The Videogame Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO Batman: The Videogame - PS3LEGO Batman: The Videogame - XBOX 360
Bruttó ár
3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 202424
WarnerEN szinkron

LEGO Batman: The Videogame [PC DVD]

A Traveller's Tales fejlesztőcsapat igazán nagyot dobbantott, amikor ötvözte a LEGO építőjáték világát a videojátékok univerzumával. Az ötvözet ereménye ugyanis néhány kiváló mászkálós játék lett, amelyekben jólismert hősöket irányíthatsz, mindezt LEGO-ból megformázva. Legutóbbi játékuk a LEGO Batman: The Video Game, amelyben a közkedvelt szuperhőst, a Denevérembert irányíthatod kalandjai során.

Batman, és hűséges társa, Robin Gotham City-ben küzdenek a bűnözés ellen. Legádázabb ellenségeik megszöktek a hírhedt arkham-i elmegyógyintézetből, és három csoportra oszlottak. Minden csoportot egy-egy ismert rosszfiú vezet. A főbb ellenségek között van Joker, Harley Quinn, a Macskanő és Rébusz is. Még Gordon felügyelőt is elkapják egy alkalommal, hogy hőseinknek csapdát állítsanak.

A játékban összesen 30 pályán lehet végigmenni, 15 lesz a jó oldalnak, 15 pedig a rossznak. Ahogy haladsz előre a játékban, úgy nyílnak meg fokozatosan új pályák és rejtett karakterek. A többtucatnyi rejtett figurára szükséged is lesz, ugyanis különböző képességeik vannak, amelyekre szükséged lesz, ha a pályákon található megannyi titkot fel akarod fedezni. Az egyes pályákra érdemes többször is visszamenni, titkok és rejtett helyiségek után kutatva. A helyszínek már jól ismertek a Batman filmekből, megtalálható köztük Bruce Wayne otthona, Gotham City utcái, egy jégkrémgyár, kertészeti centrum, és természetesen a város csatornái is.

A karakterek között pedig szinte mindenki feltűnik, aki valamilyen szerepet kapott a filmekben, legyen az fő- vagy mellékszereplő. A LEGO Batman: The Video Game kitűnő szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Értékelések LEGO Batman: The Videogame

Nincs vélemény a termékről.