LEGO Dimensions (Starter Pack)

A héten 1 ügyfél rendelte meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO Dimensions (Starter Pack) - XBOX 360LEGO Dimensions (Starter Pack) - Wii ULEGO Dimensions (Starter Pack) - PS4LEGO Dimensions (Starter Pack) - PS3
ÚJ TERMÉK
32099 Ft
20.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 326785

Activision 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: LEGO Dimensions (Starter Pack) [XBOX ONE]


Különféle LEGO világokban váratlanul megjelent egy titokzatos és hatalmas örvény, amely a DC Comics, Lord of the Rings és a The LEGO Movie világainak különféle karaktereit magába szippantotta. Hogy megmentse barátait, Batman, Gandalf és Wyldstyle elindulnak az űrbe, és egy harcba csöppentek az egész LEGO generáció megmentéséért.

Engedje fantáziáját szabadjára ebben a kalandban. Vágjon bele ebbe a váratlan világba, alkosson kapcsolatokat valószínűtlen szövetségesekkel  a gonosz lord Vortech legyőzésére. Játsszon különféle minikarakterekkel ezekben a különféle LEGO világokban, használja azok járműveit és felszerelését oly módon, ahogy az eddig nem volt lehetséges. LEGO Bad Cop DeLorean időgépen... miért ne?!  Wonder Woman mellett harcoló LEGO Ninjago Spinjitsu Mesterek... igen, természetesen! Készüljön fel a szabályok megszegésére, mivel a LEGO Dimensions játék egyetlen szabálya az, hogy nincsenek szabályok.

Vonja be a játékba a mini figuráját, majd kövesse a játék utasításait, készítsen a lego kockákból LEGO Gatewayt, amelyet helyezzen a LEGO Toy Padjára. A LEGO Dimensions (Starter Pack) mindent tartalmaz, amire a kezdetekkor szüksége lehet. Hozzon létre egy bázist és induljon el a küldetésre. Fejlessze ezt a kalandot további mini figurák, járművek, felszerelés, új szintek által. Használjon tetszőleges minifigurát és tetszőleges gépjárművet, vagy felszerelést. Induljon, és szegje meg a szabályokat!
  • A LEGO videojátékban először játszanak a hősök saját világukon kívül.
  • A bővített csomag megvételével a gyűjteményét is bővítheti, ez által még őrültebb kombinációkat hozhat létre.
  • Vigyen a játékba akár 7 minifigurát, járműveket és/vagy tárgyakat úgy, hogy ráhelyezi őket a LEGO Toy Padra.
  • A LEGO Toy Pad és a videójáték a Starter Pack csomag tartalma, és kompatibilis minden következő bővítménnyel.
Csomag tartalma:
  • LEGO Dimensions játék.
  • LEGO Toy Pad portál.
  • LEGO Gateway építésre kockák.
  • 3 LEGO minifigura (Batman, Gandalf, Wyldstyle)
  • 1 jármű (LEGO Batmobile)LEGO Dimensions (Starter Pack)
katalógusba hozzáadva: 2015.09.25.

Vélemények: LEGO Dimensions (Starter Pack)

Nincs vélemény a termékről.