LEGO Harry Potter Collection [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 363156
Warner

LEGO Harry Potter Collection [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

358985
  • LEGO Harry Potter: Years 1-4 a könyv és a filmsorozat első négy részére alapoz (Bölcsek köve, Harry Potter és a Titkok kamrája, Harry Potter és az Azkabáni fogoly, Harry Potter és a Tűz Serlege), lehetővé teszi a játékosoknak LEGO kivitelben élvezni ezt a kalandot.
  • LEGO Harry Potter: Years 5-7 az utolsó három könyvön és 4 filmen vezeti át a játékosokat (Harry Potter és Főnix rendje, Harry Potter és a Félvér herceg, Harry Potter és Halál ereklyéi), a játékosok befejezik a híres varázsló történetét, és Lord Voldemorttal harcolnak.
  • DLC 10 karakterrel Richard Chraromil, Harry (karácsonyi bál), Hugrabug Helga, Godric Gryffindor, Luna (oroszlánfej), Hisztis Myrtle, Hermiona (rózsaszín ruhája), Ron Weasley (morbid), Brunhilda, Rowena Ravenclaw, Salazar Slizolin.
  • DLC varázslat csomag - 5 varázslattal - Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors, Tentaclifors.



Értékelések LEGO Harry Potter Collection [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.