LEGO Harry Potter Collection (Remastered for Nintendo Switch)

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
11.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés dátuma 1.27. vagy 1.29.
Termék kódja: 389176

Utolsó frissítés időpontja: 2021.1.26. 06:35
Warner7 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
Ajánlott termékek (1)

LEÍRÁS: LEGO Harry Potter Collection (Remastered for Nintendo Switch) [NSW]


Ez az összeállítás ötvözi a LEGO kreatív készségeit és a Harry Potter hatalmas világát, egy izgalmas kalanddal tele varázslattal, elixír készítéssel, fejtörők megoldásával, órákkal, párbajokkal és sok minden mással. A játékosok élvezhetik a teljes LEGO Harry Potter kalandot, amelyben megtalálható a 7 könyv és a 8 film tartalma, mindez tovább fejlesztett grafikával, környezettel, világítással és vizuális hatásokkal, amelyekkel két letölthető csomag (DLC) is érkezik. A rajongók minden bizonnyal örülni fognak, a LEGO Harry Potter Collection játék tökéletes ajándék minden rajongó számára.


 • A LEGO Harry Potter: Years 1-4 az első 4 könyvön és filmen alapul (Harry Potter és a Bölcsek Köve, Harry Potter és a Titkok Kamrája, Harry Potter és az Azkabani Fogoly és a Harry Potter ésa Tűz Serlege).

 • A LEGO Harry Potter: Years 5-7 az utolsó 3 könyvön és az utolsó 4 filmen alapul (Harry Potter és a Főnix Rendje, Harry Potter és a Félvér Herceg és a Harry Potter és a Halál Ereklyéi).

 • A DLC karakter csomag 10 karaktert tartalmaz - Richard Gryffindor, Harry (karácsonyi bál), Helga Hufflepuff, Lockhart (kabát), Luna (oroszlánfej), Hóborc, Hermione (rózsaszín ruha), Ron Weasley (morbid), Rowena Ravenclaw és Salazar Slytherin.
 • A DLC varázslat csomag tartalmaz 5 varázslatot - Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors és Tentaclifors.


 • LEGO Harry Potter Collection (Remastered for Nintendo Switch)
  katalógusba hozzáadva: 2018.10.11.

  Vélemények: LEGO Harry Potter Collection (Remastered for Nintendo Switch)

  Nincs vélemény a termékről.