LEGO Harry Potter: Years 1-4 [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 259267
Warner

LEGO Harry Potter: Years 1-4 [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Az újgenerációs LEGO-játékok sorozata a Star Wars, Indiana Jones és Batman feldolgozása után Harry Pottert is célba veszi.


A Traveller's Tales fejlesztésében készülő LEGO Harry Potter: Years 1-4 a könyv- és filmsorozat egymást követő négy darabját dolgozza egységes egésszé. Történetében visszaköszönnek a könyvekben megismert szereplők, irányíthatjuk az okulárés varázslózsenit, valamint Hermione Granger és Ron Weasley karakterét. Az előzetes ígéretek szerint hatalmas bejárható területeken keveredhetünk izgalmas kalandokba, melyek alapját természetesen a megjelent könyvek és filmepizódok jelentik. Kedvünk szerint bejárhatunk a tanórákra, fejleszthetjük varázsképességeinket, borzalmas színezetű és bukéjú löttyüket keverhetünk, meglovagolhatjuk seprűnket, valamint pontokat szerezhetünk a Griffendél szekciónak.


Értékelések LEGO Harry Potter: Years 1-4 [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.