LEGO Marvel Avengers

SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO Marvel Avengers - XBOX ONELEGO Marvel Avengers - XBOX 360LEGO Marvel Avengers - Wii ULEGO Marvel Avengers - PS4LEGO Marvel Avengers - PC DVD
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 5 db
Kézbesítés várható dátuma 1.19.
Termék kódja: 314939

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.18. 13:00
Warner 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: LEGO Marvel Avengers [PS3]

314941 A legeladottabb LEGO Marvel sorozat visszatér egy új szuperhős kalanddal. Csatlakozzon a LEGO Marvel Avengers csapatához, és éljen át ezt a videójátékot, melyben a karakterek és a történet a díjjazott The Avengers filmet idézik. The Avengers, a folytatás, az Avengers: Age of Ultron stb. Játsszon a hatalmas szuperhős karaktereként a világ megmentésének érdekében.
  • Játsszon, és oldjon fel több mint 100 új és visszatérő karaktert, a közkedvelt Hulk, Iron Man, Captain America és Thor karaktereit, valamint újakat az Avengers: Age of Ultronból, megannyi érdekes képességgel.
  • Harcoljon új módszerekkel, bővített képességekkel. Csatlakozzon az Avengerekkel, mutasson be különböző kombo mozdulatokat.
  • Élje át a játékot ebben a nyitott világban, vegye át a hősök feladatait, gyűjtsön arany téglákat, és oldjon fel további karaktereket.
  • Látogassa meg a Marvel film világának kultusz városait.
  • Élje át újra a The Avengers és az Avengters: Age of Ultron, és további filmek kulcsfontosságú pillanatait, mindezt klasszikus LEGO humorral.


LEGO Marvel Avengers
katalógusba hozzáadva: 2015.07.21.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: LEGO Marvel Avengers

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok