LEGO Marvel Avengers [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 354074
Warner

LEGO Marvel Avengers [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

314941
A legeladottabb LEGO Marvel sorozat visszatér egy új szuperhős kalanddal. Csatlakozzon a LEGO Marvel Avengers csapatához, és éljen át ezt a videójátékot, melyben a karakterek és a történet a díjjazott The Avengers filmet idézik. The Avengers, a folytatás, az Avengers: Age of Ultron stb. Játsszon a hatalmas szuperhős karaktereként a világ megmentésének érdekében.
  • Játsszon, és oldjon fel több mint 100 új és visszatérő karaktert, a közkedvelt Hulk, Iron Man, Captain America és Thor karaktereit, valamint újakat az Avengers: Age of Ultronból, megannyi érdekes képességgel.
  • Harcoljon új módszerekkel, bővített képességekkel. Csatlakozzon az Avengerekkel, mutasson be különböző kombo mozdulatokat.
  • Élje át a játékot ebben a nyitott világban, vegye át a hősök feladatait, gyűjtsön arany téglákat, és oldjon fel további karaktereket.
  • Látogassa meg a Marvel film világának kultusz városait.
  • Élje át újra a The Avengers és az Avengters: Age of Ultron, és további filmek kulcsfontosságú pillanatait, mindezt klasszikus LEGO humorral.




Értékelések LEGO Marvel Avengers [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.