LEGO Marvel Super Heroes 2

A héten 1 ügyfél rendelte meg
ÚJ TERMÉK
11.426 Ft
10.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 375838

Warner7 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: LEGO Marvel Super Heroes 2 [NSW]


A játék újra egyesíti a szuperhősöket és a szuper gonoszokat különböző idősíkokból és valóságokból. Természetesen, a játék hozza a szokásos LEGO humort, és különböző valóságokat ötvöz a Chronopolis világában.
A LEGO és a Marvel rajongói is garantáltan elégedettek lesznek a karakterek széles skálája miatt, amelyben megtalálhatók a régi kedvencek új öltözetben, és az újoncok is. Csábítóan hat az idő manipulációjának új képessége is.
A játékosok a Chronopolis ellen irányuló hatalmas csatákban a hódító Kanggal állnak szemben. Chronopolis különböző világokat köt össze az ókori Egyiptomtól a vadnyugaton át egészen New York városáig a 2009-es évben. A játékosok játék során olyan ikonikus karakterek bőrébe bújhatnak, mint Amerika Kapitány, Spiderman, Thor, Hulk, a galaxis őrzői, a Fekete Párduc, Csodakapitány, Doktor Strange, a Zöld Manó és további szuperhősök vagy gonoszok tucatjai.
A játékban elérhető többjátékos mód 4 játékos számára, amely lehetőség biztosít arra, hogy családtagjainkkal vagy barátainkkal együtt szórakozzunk, és összedolgozzunk egy csapatban.LEGO Marvel Super Heroes 2
katalógusba hozzáadva: 2017.09.06.

Vélemények: LEGO Marvel Super Heroes 2

Nincs vélemény a termékről.