LEGO Star Wars: The Complete Saga Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO Star Wars: The Complete Saga - PC DVDLEGO Star Wars: The Complete Saga - PS3
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
Termék kódja: 31714
LucasEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.690 Ft-ért

LEGO Star Wars: The Complete Saga [XBOX 360]

  • A trilógia, amely mindent elindított. A Csillagok Háborúja nemcsak a filmtörténetben, de a videojátékok világában is mérföldkövet állított fel, amikor megjelent a legelső LEGO Star Wars játék. A vicces LEGO szereplők remekbe szabottan adták elő a filmek jeleneteit, miközben ügyesen megtervezett pályákon lehetett ugrálni, lézerkardozni, és használni az Erőt.

  • A LEGO Star Wars: The Complete Saga emeli a tétet, és most már mind a hat Csillagok Háborúja filmet összefogja. Végig lehet élni a klasszikus trilógia filmjeit (Egy új remény, A birodalom visszavág, A Jedi visszatér) és az új, XXI. században a mozikba került darabokat is (Baljós árnyak, A klónok támadása, A Sith-ek bosszúja). Minden filmhez hat pálya tartozik, így ez összesen 36 pályát jelent. Vannak mászkálós részek is, de olyan pályák is, amelyeket teljes egészében járműben teljesíthetsz. Részt vehetsz a híres Hoth küzdelmében, ahol birodalmi lépegetők lábaira tekerheted a zsinórt, Tie vadászokat lőhetsz le X-szárnyú űrhajóddal, de kalandozhatsz az összes híres bolygón, így a Tatooine-on és az Endoron is.

  • A filmek összes híres jelenetét előadják a LEGO szereplők, vicces, humoros formában. Ha pedig nem lenne elég, hogy egyedül játszod végig a pályákat, lehetőség van kétfős ko-operatív játékra egy gépen, így a két karaktert két ember irányíthatja. A pályák telis tele vannak titkokkal és rejtett, gyűjthető extrákkal. Ahogy haladsz előre, és egyre több ilyet gyűjtesz be, további karakterek nyílnak meg, valamint bónusz pályák is várnak rád.

  • A LEGO Star Wars: The Complete Saga a legtartalmasabb a LEGO játékok közül, így a leghosszabb és legjobb szórakoztatást nyújtja. Mindenkinek ajánlható, de leginkább azoknak, akik szeretnék újraélni a híres filmek eseményeit.


  • LEGO Star Wars: The Complete Saga - XBOX 360 - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

    Értékelések LEGO Star Wars: The Complete Saga

    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1  
    od Ács Beáta 5 az 5 csillagból! 2017.03.15.
    Üdvözlöm! Érdeklõdnék, hogy ez a játék Xbox One-on mûködik-e? Köszönöm!
    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1