LEGO Star Wars: The Complete Saga

SZINTÉN ELÉRHETŐ LEGO Star Wars: The Complete Saga - WiiLEGO Star Wars: The Complete Saga - PS3LEGO Star Wars: The Complete Saga - PC DVD
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 31714

Lucas minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: LEGO Star Wars: The Complete Saga [XBOX 360]

 • A trilógia, amely mindent elindított. A Csillagok Háborúja nemcsak a filmtörténetben, de a videojátékok világában is mérföldkövet állított fel, amikor megjelent a legelső LEGO Star Wars játék. A vicces LEGO szereplők remekbe szabottan adták elő a filmek jeleneteit, miközben ügyesen megtervezett pályákon lehetett ugrálni, lézerkardozni, és használni az Erőt.

 • A LEGO Star Wars: The Complete Saga emeli a tétet, és most már mind a hat Csillagok Háborúja filmet összefogja. Végig lehet élni a klasszikus trilógia filmjeit (Egy új remény, A birodalom visszavág, A Jedi visszatér) és az új, XXI. században a mozikba került darabokat is (Baljós árnyak, A klónok támadása, A Sith-ek bosszúja). Minden filmhez hat pálya tartozik, így ez összesen 36 pályát jelent. Vannak mászkálós részek is, de olyan pályák is, amelyeket teljes egészében járműben teljesíthetsz. Részt vehetsz a híres Hoth küzdelmében, ahol birodalmi lépegetők lábaira tekerheted a zsinórt, Tie vadászokat lőhetsz le X-szárnyú űrhajóddal, de kalandozhatsz az összes híres bolygón, így a Tatooine-on és az Endoron is.

 • A filmek összes híres jelenetét előadják a LEGO szereplők, vicces, humoros formában. Ha pedig nem lenne elég, hogy egyedül játszod végig a pályákat, lehetőség van kétfős ko-operatív játékra egy gépen, így a két karaktert két ember irányíthatja. A pályák telis tele vannak titkokkal és rejtett, gyűjthető extrákkal. Ahogy haladsz előre, és egyre több ilyet gyűjtesz be, további karakterek nyílnak meg, valamint bónusz pályák is várnak rád.

 • A LEGO Star Wars: The Complete Saga a legtartalmasabb a LEGO játékok közül, így a leghosszabb és legjobb szórakoztatást nyújtja. Mindenkinek ajánlható, de leginkább azoknak, akik szeretnék újraélni a híres filmek eseményeit.

 • LEGO Star Wars: The Complete Saga - XBOX 360
  Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
  LEGO Star Wars: The Complete Saga
  katalógusba hozzáadva: 2007.11.24.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: LEGO Star Wars: The Complete Saga

  od Ács Beáta 5 az 5 csillagból! 15.03.2017
  Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy ez a játék Xbox One-on működik-e? Köszönöm!
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok